Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου, εφεξής καλουμένου ως ο «ιστότοπος». Στο κείμενο των Όρων Χρήσης ως αυτό έχει, παρατίθενται αναλυτικώς οι όροι και προϋποθέσεις που τίθενται και αφορούν στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις του χρήστη που σχετίζονται με την πρόσβαση και χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτού (ως χρήστης στους παρόντες όρους χρήσης νοείται ο εγγεγραμμένος συνδρομητής). Σε κάθε περίπτωση οι παρόντες όροι ισχύουν αναλογικά για οιονδήποτε επισκέπτη της ιστοσελίδας, καθώς και για εκείνους που καταχωρούν διαφήμιση.

Αν δεν αποδέχεστε τους εν λόγω όρους χρήσης παρακαλείσθε, όπως διακόψετε άμεσα την περαιτέρω χρήση του ιστότοπου. Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή τις παρεχόμενες μέσω αυτού υπηρεσίες, δηλώνετε την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και των τυχόν τροποποιήσεων αυτών.

1.ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ – ΣΚΟΠΟΣ

Η ιδιοκτησία, εκμετάλλευση και διαχείριση του παρόντος ιστότοπου www.farmacon.gr ανήκει στη «Farmacon» με ηλεκτρονική διεύθυνση «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.» που εδρεύει στη Λάρισα (Παναγούλη 25, ΤΚ 41223), διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποστέλλεται η όποια αλληλογραφία αφορά στον ιστότοπο, άλλως για επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχεται ειδική φόρμα μέσω αυτού. Ο παρών ιστότοπος ασχολείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον αγροδιατροφικό τομέακαι σε αυτόν καταχωρούνται και παρουσιάζονται με τεχνική αρτιότητα, επιστημονική ευκρίνεια και επαγγελματική αμεροληψία γεωργικές εισροές, υπηρεσίες και εξοπλισμός εταιριών παραγωγήςή/καιεμπορίαςστην Ελληνική Επικράτεια, καθώς και εξειδικευμένο βιβλιογραφικό και φωτογραφικό υλικό γεωτεχνικού ενδιαφέροντος - εφεξής αποκαλούμενα ως "περιεχόμενο".Η πρόσβαση στις ενότητες FarmaBase, FarmaLearn και FarmaTools είναι δυνατή μόνον από όσους έχουν καταστεί συνδρομητές του ιστότοπου. Προκειμένου κάποιος ενδιαφερόμενος να καταστεί συνδρομητής του ιστοτόπου της Farmacon, θα πρέπει να κατευθυνθεί στο menu, από όπου θα επιλέξει το επιθυμητό πακέτο συνδρομής. Αφού αναγνώσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης, θα κληθεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής του, η οποία μπορεί να γίνει είτε μέσω καταθέσεως σε τραπεζικό λογαριασμό της Farmacon, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας (σύστημα DeltaPay της AlphaBank ή Viva Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε. ή PayPal). Κατόπιν ενημερώσεως και επαλήθευσης της καταβολής της επιλεχθείσας συνδρομής, η Farmacon θα αποστέλλει με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο συνδρομητή τους κωδικούς πρόσβασης (username και password), εντός τριών (3) εργασίμων ημερών στην πρώτη περίπτωση πληρωμής και εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας στη δεύτερη περίπτωση πληρωμής.

2. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελεί προϊόν επιμελούς επαγγελματικής και επιστημονικής συγγραφής και συλλογής από τις εγκυρότερες δυνατόν εσωτερικές και εξωτερικές πηγές. Επιδίωξη μας είναι η συνεχής επέκταση, ανανέωση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου αυτού. Σε κάθε όμως περίπτωση η Farmacon δεν εγγυάται και δεν στηρίζει ρητά ή σιωπηρά, την πληρότητα ή την ορθότητα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, αλλά απλώς καταχωρεί και το παρουσιάζει με τεχνική αρτιότητα, επιστημονική ευκρίνεια και επαγγελματική αμεροληψία δίχως να υποστηρίζει ή να προωθεί την εγκυρότητα ή την επικαιρότητά του. Ο χρήστης θα πρέπει με δική του ευθύνη να ελέγξει οιαδήποτε πληροφορία αποκομίζει από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο πριν να την χρησιμοποιήσει καθ' οιονδήποτε τρόπο ή σκοπό. Ο χρήστης αποδέχεται ότι η πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο και το περιεχόμενο αυτού γίνεται με δική του ευθύνη. Η Farmacon και οι συνεργάτες της που ασχολούνται με τη συγγραφή, παραγωγή, ενημέρωση και αναμετάδοση του διαδικτυακού τόπου ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιαδήποτε τυχόν ζημία ή βλάβη από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται δια του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

3. ΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΥΣ  ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Διά του παρόντος ιστότοπου είναι πιθανόν μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks ή banners) οι χρήστες δύναται να παραπεμφθούν σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η παραπομπή σε αυτούς λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη έκαστου χρήστη στην απόλυτη κρίση του οποίου επαφίεται η χρήση τους. H Farmacon δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα τους, ούτε εγκρίνει ή ευθύνεται για το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες αυτών, τα οποία διαμορφώνονται με αποκλειστική ευθύνη των νομικών ή φυσικών προσώπων που έχουν την εκμετάλλευση, διαχείριση ή εν γένει είναι κατά το νόμο υπεύθυνα για τη λειτουργία αυτών των διαδικτυακών τόπων. Η Farmacon δεν φέρει ευθύνη για προβλήματα, βλάβες ή οιασδήποτε φύσης ζημία (υλική ή ηθική) ήθελε προκύψει από την πρόσβαση, επίσκεψη ή χρήση των διαδικτυακών τόπων αυτών.

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΤΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μολονότι η Farmacon έχει λάβει όλα τα προσήκοντα μέτρα ώστε η πρόσβαση και χρήση του ιστoτόπου της, να είναι ασφαλής για τους χρήστες, δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος της ή ο παροχέας φιλοξενίας αυτού (server) θα βρίσκονται σε αδιάκοπτη λειτουργία και ότι θα είναι απαλλαγμένοι από κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό ή κακόβουλες παρεμβάσεις τρίτων και εκ του λόγου τούτου δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή αλλοίωση δεδομένων που θα οφείλεται στη χρήση του παρόντος ιστοτόπου. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας του συστήματος του, φέροντας την αποκλειστική ευθύνη για αυτό. Επίσης, η Farmacon, διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα ή να τροποποιεί μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του ιστοτόπου www.farmacon.gr με ή χωρίς προειδοποίηση των χρηστών του.

4.1. Αποδοχή όρων. Ο χρήστης με την αποδοχή των όρων, διαβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει προσεκτικά και αποδέχεται τους όρους χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, ότι αναγνωρίζει την πνευματική ιδιοκτησία της Farmacon επί του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστοτόπου και ότι θα κάνει ορθή χρήση αυτού.

4.2. Ψηφιακή Υδατογράφηση Φωτογραφικού Υλικού. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνική αοράτου ψηφιακού υδατογραφήματος του φωτογραφικού του υλικού, έτσι ώστε να είναι δυνατή η αναγνώρισή σε περίπτωση διαρροής και αναδημοσίευσης του, προκειμένου να μπορούν να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

4.3. Αυτοματοποιημένη Συλλογή Δεδομένων. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνικές, έτσι ώστε να διασφαλισθεί ότι ο συνδεδεμένος χρήστης είναι άνθρωπος και όχι bot. Ενδέχεται να ζητηθεί εξακρίβωση από το χρήστη, εάν διαπιστωθεί ότι αυτός έχει εκτελέσει ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό αναζητήσεων από την αρχή της συνόδου του. Σε περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης δεν ανταποκριθεί στην εξακρίβωση των στοιχείων του ενδέχεται να επέλθει διακοπή της τρέχουσας συνόδου του χρήστη έως την εξακρίβωση αυτών.

4.4. Εντοπισμός Διαρροών Περιεχομένου. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένο μηχανισμό εντοπισμού διαρροών περιεχομένου, ο οποίος περιοδικά αναζητεί τμήματα κειμένου που εμπεριέχονται σε αυτόν. Καθίσταται έτσι δυνατό να υπάρξει άμεση αντίδραση σε περίπτωση που διαπιστωθεί διαρροή και αναδημοσίευση, προκειμένου να μπορούν να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

4.5. Έλεγχος Συνδέσεων Χρηστών. Η Farmacon με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού ελέγχει και αποτρέπει πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις του ιδίου χρήστη. Διενεργούνται αυτοματοποιημένοι περιοδικοί έλεγχοι, οι οποίοι παρουσιάζουν σύνοψη των χαρακτηριστικών των συνδέσεων των χρηστών και είναι σε θέση να αναδείξουν μοτίβα (patterns) που καταδεικνύουν την μη ορθή χρήση της υπηρεσίας. Οι παραβιάσεις καταγράφονται στο σύστημα και αποστέλλεται προειδοποιητικό e-mail διακοπής συνδρομής στον χρήστη. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης διακόπτεται η συνδρομή, δίχως δικαίωμα αποζημίωσης του παραβάτη χρήστη.

4.6. Ασφάλεια Σύνδεσης Χρηστών. Η σύνδεση των χρηστών γίνεται μέσα από ασφαλές κανάλι επικοινωνίας - εγκατάσταση ψηφιακού πιστοποιητικού τύπου SSL στον web server που πιστοποιεί την αυθεντικότητα του ονόματος (domain name) ή και της εταιρίας - για την αποτροπή υποκλοπής των διακινούμενων πληροφοριών.

4.7. Κωδικοί Χρηστών. Οι κωδικοί των χρηστών αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένη μορφή και έχουν υποστεί επεξεργασία μέσα από μονόδρομες συναρτήσεις κατακερματισμού (one-way hash functions).

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ο χρήστης υποχρεούται όπως συμμορφώνεται με την κείμενη Ελληνική, Ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία και ιδίως αυτήν που αφορά στις τηλεπικοινωνίες, απέχοντας από κάθε παράνομη, αθέμιτη, ανήθικη ή καταχρηστική χρήση του ιστότοπου ή παρενόχληση της λειτουργίας αυτού.

Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για οιασδήποτε φύσης ζημία προκληθεί στη Farmacon ή στον ιστότοπο της, οφειλομένη σε παράβαση είτε της ισχύουσας νομοθεσίας είτε των παρόντων όρων, υποχρεούμενος να την αποκαταστήσει άμεσα και με κάθε νόμιμο μέσο.

Ο χρήστης δεν επιτρέπεται να αποκτά μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύνολο ή σε τμήματα του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου με οποιοδήποτε παράνομο ή αθέμιτο τρόπο (hacking ή cracking), ειδάλλως θα υποστεί τις συνέπειες που ο νόμος ορίζει δίχως να αποκλείεται το δικαίωμα αναζήτησης αποζημιώσεως.

Ρητά συμφωνείται δε ότι, σε περίπτωση κατά την οποία κινηθεί εναντίον της Farmacon οποιασδήποτε μορφής δικαστική, εξωδικαστική ή διοικητική διαδικασία ή υποχρεωθεί αυτή να καταβάλλει πρόστιμο, αποζημίωση για οιασδήποτε φύσης ζημία τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου ή προβεί σε οποιαδήποτε δαπάνη που θα οφείλεται στην παράβαση εκ μέρους του χρήστη της κείμενης νομοθεσίας ή των παρόντων όρων, ο παραβάτης χρήστης θα οφείλει να αποζημιώσει την Farmacon και να αποκαταστήσει την όποια ζημία της, ανεξαρτήτως αν η παράβαση οφείλεται σε υπαιτιότητα ή αμέλεια του.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ & ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΩΝ

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων ιδίως του λογισμικού, των δεδομένων, των προγραμμάτων, των απεικονίσεων, των κειμένων, των γραφικών, των παρεχόμενων υπηρεσιών, και εν γένει κάθε είδους περιεχομένου και αρχείου καθώς και των διακριτικών γνωρισμάτων, λογοτύπων, εμπορικών επωνυμιών και σημάτων, ανήκει στην αποκλειστική ιδιοκτησία της Farmacon και προστατεύεται από την Ελληνική, Κοινοτική και διεθνή νομοθεσία, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, οι οποίοι και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για αυτά, αποκλειομένης ρητώς κάθε ευθύνης της Farmacon.

Συνεπεία των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, φόρτωση (download), πώληση, μετάφραση, τροποποίηση και εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του ιστότοπου www.farmacon.gr από το χρήστη ή οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση και συναίνεση της Farmacon.

7. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

H Farmacon παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης διαφημίσεων στον ιστότοπο της. Η Farmacon, συλλέγει και δημοσιεύει κατά τρόπο τεχνολογικώς αυτοματοποιημένο το περιεχόμενο τους, για το οποίο όμως, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο επιθυμών την καταχώρηση, δεδομένου ότι η Farmacon δεν είναι σε θέση να ελέγχει την αλήθεια, ποιότητα, ακρίβεια, πληρότητα, νομιμότητα και εν γένει καταλληλότητα του περιεχομένου της.

Διευκρινίζεται για το λόγο τούτο ότι το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε διαφήμιση καταχωρισθείσα στον ιστότοπο www.farmacon.gr δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες και αληθείς, συμβουλές, προτροπές ή παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Ο επιθυμών καταχώρηση διαφήμισης εγγυάται ότι τα στοιχεία του υλικού καταχώρησης είναι ορθά, αληθή και πλήρη. Σε περίπτωση δε αλλαγής τους υφίσταται υποχρέωση άμεσης γνωστοποίησης αυτής προς την Farmacon, η οποία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ως προς την εγκυρότητα, αξιοπιστία και επικαιρότητα τους.

8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η παρούσα σύμβαση χρήσης ερμηνεύεται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και τους κανόνες της καλής πίστης καθώς και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε διάταξη εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών.

9. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ – ΠΑΡΕΚΤΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ

Η Farmacon δύναται να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους και το περιεχόμενο του ιστοτόπου της χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση. Ο χρήστης οφείλει να ελέγχει για τυχόν τροποποιήσεις. Οι τροποποιήσεις αυτές, εφόσον ο χρήστης εξακολουθεί να κάνει χρήση του ιστοτόπου και του περιχεομένου αυτού, τεκμαίρεται ότι έχουν ληφθεί υπόψη και ότι έχουν γίνει αποδεκτές από το χρήστη. Οι τροποποιήσεις δύναται να αφορούν μόνο σε συγκεκριμένο τμήμα, οι δε λοιποί όροι χρήσης παραμένουν και ισχύουν ως έχουν, αποτελώντας ομού μετά των τροποποιήσεων το ενιαίο σύνολο των Γενικών Όρων Χρήσης του παρόντος ιστότοπου. Καμία τροποποίηση των ανωτέρω όρων δε θα λαμβάνεται υπ’ όψιν εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως.

Οι χρήστες του ιστοτόπου παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση του συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Για οποιαδήποτε διαφορά απορρέουσα εκ της παρούσας σύμβασης χρήσης ήθελε προκύψει αποκλειστικώς αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια Λάρισας.

10. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του ιστοτόπου www.farmacon.gr υπόκειται στους όρους της παρούσας Πολιτικής απορρήτου, στην ισχύουσα νομοθεσία και στις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ισχύουν.

Σε κάθε περίπτωση η Farmacon, ως έχουσα τη διαχείριση του παρόντος ιστοτόπου, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

11. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων που εκουσίως και αυτοβούλως παρέχει ο χρήστης στη Farmacon μέσω των ειδικών παρεχομένων προς τούτο φορμών, θα λαμβάνει χώρα για σκοπούς οι οποίοι ευκρινώς αναφέρονται στις φόρμες αυτές, για αμιγώς στατιστικούς σκοπούς καθώς και για λόγους βελτίωσης των παρεχόμενων μέσω του ιστοτόπου www.farmacon.gr υπηρεσιών και τη δημιουργία αρχείου «χρηστών» (π.χ. αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας). Η Farmacon δεν θα διαθέσει, διαβιβάσει, κοινοποιήσει, δημοσιεύσει τα εν λόγω στοιχεία σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νόμιμων υπαγορεύσεων προς τις αρμόδιες Δικαστικές, Διοικητικές, Δημόσιες Αρχές, εφόσον τούτο επιβάλλεται από την κείμενη νομοθεσία.

12. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ & ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ.

Σύμφωνα με τον Ν.2472/1997 τα πρόσωπα των οποίων τα δεδομένα υφίστανται επεξεργασία έχουν τα εξής δικαιώματα:

12.1 Δικαίωμα ενημέρωσης.Ο υπεύθυνος επεξεργασίας οφείλει να σας ενημερώνει για τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε την ταυτότητα του υπεύθυνου επεξεργασίας, το σκοπό για τον οποίο συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα, καθώς και ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων αυτών (άρθρο 11, Ν.2472/1997). Τον ανωτέρω σκοπό εξυπηρετεί η παρούσα ανακοίνωση Πολιτικής απορρήτου –Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

12.2 Δικαίωμα πρόσβασης.Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε εάν προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας και να λαμβάνετε τα στοιχεία της δικής σας δήλωσης συγκατάθεσης (άρθρο 12, Ν.2472/1997). Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε γνώση των δεδομένων που τηρούνται για εσάς, το σκοπό, τον υπεύθυνο επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τα στοιχεία της συγκατάθεσης σας, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας Farmacon που εμφανίζεται στον ιστότοπο και θα λάβετε εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου προθεσμίας (15 ημέρες) σχετική απάντηση.

12.3 Δικαίωμα αντίρρησης.Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις με αίτημα σας προς στον υπεύθυνο επεξεργασίας και να ζητήσετε την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για να ασκήσετε το εν λόγω δικαίωμα, παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας της Farmacon που εμφανίζεται στον ιστότοπο και θα λάβετε εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου προθεσμίας (15 ημέρες) σχετική απάντηση επιβεβαιωτική του αιτήματος σας. Ειδικότερα δε, όσον αφορά στο δικαίωμα σας να αιτηθείτε διόρθωση των τηρούμενων στοιχείων, μπορείτε να προβαίνετε στην οποιαδήποτε τροποποίηση και μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στον ιστότοπο, όπου θα καταχωρείτε την αλλαγή.

Διευκρινίζεται ρητά ότι για λόγους ασφαλείας, σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος διαγραφής σας δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από την Farmacon.

12.4 Cookies & IP Adress. Η Farmacon μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών του ιστοτόπου της  χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Farmacon, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα της συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης του ιστοτόπου www.farmacon.gr και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοτόπους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης αυτού. Ο επισκέπτης του www.farmacon.gr μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας