Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Αφορολόγητο για αγρότες στις 12.000 ευρώ και κατάργηση τέλους επιτηδεύματος

Αφορολόγητο για αγρότες στις 12.000 ευρώ και κατάργηση τέλους επιτηδεύματος

Εν αναμονή νομοθετικής ρύθμισης τελεί η καθιέρωση αφορολόγητου ορίου, ύψους 12.000, για τους αγρότες καθώς και για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, σύμφωνα με απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Β. Αποστόλου από το βήμα της Βουλής, την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Η απάντηση δόθηκε με αφορμή την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Β. Κεγκέρογλου, σχετικά με την επανεξέταση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και ο αναπληρωτής υπουργός περιορίστηκε να επανεπιβεβαιώσει ότι αποζημιώσεις και ενισχύσεις του αγροτικού χώρου από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους δεν θα υπολογίζονται στο φορολογητέο εισόδημα του αγρότη.

forologikh eurw

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας