Bayer
 • Διεύθυνση: Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι
 • Τηλέφωνο: 210 6166000
 • FAX: 210 6109100
 • Ιστοσελίδα: www.cropscience.bayer.gr
 • E-mail:

Προφίλ εταιρίας

Η Bayer είναι μια εταιρεία Καινοτομίας με ιστορία για περισσότερο από 150 χρόνια με κύριους άξονες εξειδίκευσης την υγεία και τη γεωργία.

Έχουμε αναπτύξει νέες δραστικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται σε καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.

Η Έρευνα και Ανάπτυξη του Ομίλου βασίζεται στη βαθιά κατανόηση των βιοχημικών διεργασιών που κατέχουμε για όλους τους ζώντες οργανισμούς.

Μετά από την αναδιοργάνωση του Ομίλου που ολοκληρώθηκε το τέλος του 2015, η Bayer επικεντρώνεται αποκλειστικά στις Βιοεπιστήμες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρίας διαμορφώνονται ως εξής:

 • Τομέας Φαρμάκων (Pharmaceuticals)
 • Τομέας Υγείας των Καταναλωτών (Consumer Health)
 • Τομέας Επιστήμης Γεωργίας (Crop Science)

Και οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς κατέχουν ηγετικές θέσεις σε αγορές που αναπτύσσονται μέσα από την Καινοτομία.

Και οι τρεις σε συνδυασμό συνθέτουν ένα ισχυρό, ελκυστικό και ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο που είναι πιο ανθεκτικό στις διακυμάνσεις της Οικονομίας και σε ενδεχόμενους κινδύνους.

Και όλοι οι τομείς βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ισχυρού ονόματος της Bayer.

Μάθετε περισσότερα στον ιστότοπο www.bayer.com

Η Bayer στην Ελλάδα

Η Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για περισσότερο από 60 χρόνια, κυρίως μέσω της πώλησης, διάθεσης και προώθησης των προϊόντων της Bayer AG και στους τρεις τομείς δραστηριοποίησης. Πριν από την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας στη χώρα, τα προϊόντα της Bayer διαθέτονταν από διάφορες τοπικές επιχειρήσεις, από το 1925.

Στην Bayer λειτουργούμε με βιώσιμο τρόπο και αντιμετωπίζουμε ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες τις κοινωνικές και ηθικές ευθύνες μας, σεβόμενοι παράλληλα τα συμφέροντα όλων όσων συμμετέχουν στις επιχειρηματικές μας προσπάθειες. Το 2014 η Bayer Ελλάς απαριθμούσε 312 εργαζομένους και οι πωλήσεις ανήλθαν σε 152 εκατ. ευρώ. Εκτός από τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας, υπάρχουν επίσης γραφεία και στη Θεσσαλονίκη

Μάθετε περισσότερα στον ιστότοπο www.bayer.gr

O Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer

Η Bayer είναι παγκοσμίως η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία καινοτόμων προϊόντων στον κλάδο της Γεωργίας (δεύτερη στην αγορά της φυτοπροστασίας) και έχουμε ως στόχο να βοηθήσουμε τη γεωργική οικονομία ώστε να γίνει πιο παραγωγική. Φιλοδοξούμε να αναπτυσσόμαστε ταχύτερα από τον μέσο όρο του κλάδου, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας και της πελατοκεντρικής προσέγγισης στην αγορά.

Η στρατηγική του τομέα αυτού βασίζεται σε τέσσερα κύρια στοιχεία:

 • Να ενισχύσουμε το χαρτοφυλάκιό μας με νέα, βελτιωμένα προϊόντα, εστιάζοντας στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων σε μεγάλο αριθμό καλλιεργειών
 • Να ενισχύσουμε τις συνεργασίες στην αλυσίδα αξίας των τροφίμων υιοθετώντας τις αρχές της βιώσιμης γεωργίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στον παραγωγό
 • Να ηγηθούμε της καινοτομίας στην γεωργία με χημικά προϊόντα, προϊόντα φυσικής προέλευσης και σπόρους, στηρίζοντας συγχρόνως την ανάπτυξη της ψηφιακής γεωργίας
 • Να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας στο χώρο των σπόρων βαμβακιού, κηπευτικών, ελαιοκράμβης και ρυζιού αλλά και να αναπτυχθούμε σε σιτάρι και σόγια

Βρείτε όλες τις πληροφορίες, σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει o Τομέας Γεωργίας της εταιρείας μας στην Ελλάδα, στον ιστότοπο www.cropscience.bayer.gr 


Σχετικά άρθρα για την εταιρία στο FARMABLOG

 • Γιάννουλη Λάρισας
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • 2410-669107 & 2410-669108
 • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας