Eurochem
  • Διεύθυνση: EuroChem Agro Ελλάς ΑΕ Λ. Μεσογείων 249 Αθήνα, 15451 Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: 211 1769170
  • FAX: 211 1769173
  • Ιστοσελίδα: www.eurochemagro.com
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρεία EuroChem Agro, αποτελεί μέρος του ομίλου EuroChem Group και έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές αζωτούχων και φωσφορικών λιπασμάτων. Τα προϊόντα μας για τις αροτραίες καλλιέργειες, την κηπουρική, τη δενδροκομία και την αμπελουργία παρέχουν την πλήρη γκάμα των σημαντικών θρεπτικών στοιχείων.

Περίπου 100 υπάλληλοι εργάζονται στην έδρα της εταιρείας μας, στο Μάνχαϊμ. Από εκεί, ελέγχουμε την παγκόσμια διάθεση περισσότερων από 4 εκατομμυρίων τόνων λιπασμάτων ετησίως.

eurochem unternehmen 800x399

Το βασικό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων μας

Ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες, ομοιόμορφη κοκκομετρία και οι ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης αποτελούν μόνο μερικές από τις απαιτήσεις μας. Με στόχο τη διατήρηση αυτού του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος επιβάλαμε και σε εμάς αλλά και στους προμηθευτές μας αυστηρότατες προδιαγραφές για την εξασφάλιση της ποιότητας. Με όλες μας τις γνώσεις και δυνατότητες μεριμνούμε για την ασφαλή μέθοδο παραγωγής, αποθήκευσης, μεταφοράς, συσκευασίας και χρήσης όλων των λιπασμάτων που εισάγονται στην αγορά από την EuroChem – με στόχο την καλύτερη δυνατή προστασία των ανθρώπων, της φύσης και του περιβάλλοντος.

Από τα απλά λιπάσματα έως τα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας προϊόντα

Τα λιπάσματα μας που προορίζονται για χρήση στις εκτατικές και κηπευτικές καλλιέργειες, την αμπελουργία και τη δενδροκομία περιλαμβάνουν όλα τα σημαντικά θρεπτικά στοιχεία. Τώρα με τον εμπλουτισμό της γκάμας μας με την προσθήκη βασικών λιπασμάτων όπως η Ουρία, το Φωσφορικό Μονοαμμωνιο (ΜΑΡ), το Φωσφορικό Διαμμώνιο (DAP), το πελατολόγιο μας αποκτά το πλεονέκτημα της προμήθειας μιας πλήρους γκάμας λιπασμάτων από μία πηγή. Από τα κλασσικά απλά λιπάσματα στα σύνθετα λιπάσματα Nitrophoska μέχρι τα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ENTEC και UTEC έχουμε την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή. Παράγουμε όλα τα λιπάσματα μας, τηρώντας πολύ αυστηρά πρότυπα ποιότητας.

Συνεργάτης των πελατών και των προμηθευτών

Η αμοιβαία αξιοπιστία και ο σεβασμός αποτελεί την κυριότερη βάση για μακροχρόνιες σχέσεις – πράγμα που ισχύει τόσο για τις σχέσεις των πελατών μας όσο και για τις σχέσεις των συνεργατών μας προς την επιχείρησή μας. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική σκέψη, αφήνουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν όλο το εύρος των δεξιοτήτων τους και αντιλαμβανόμαστε την επιτυχία της εταιρείας πάντα στενά συνδεδεμένη με ικανοποιημένους και δραστήριους συνεργάτες που αποτελούν τους πρεσβευτές της EuroChem.

Αειφόρος ανάπτυξη

Στόχος μας είναι η διασφάλιση του ηγετικού ρόλου της εταιρείας στην αγορά των αζωτούχων λιπασμάτων. Στα πλαίσια αυτά αναπτύσσουμε την επέκταση της παραγωγής στην Ευρώπη και στο εξωτερικό, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας, επενδύοντας σε νέους τομείς της πολλά υποσχόμενης αγοράς λιπασμάτων. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την κερδοφόρο και αειφόρο ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον.

Έγγραφα εταιρίας


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας