Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Άλλη μια Κυριακή οι «Ιστορίες Γής» παραμένουν στην Κρήτη.

Άλλη μια Κυριακή οι «Ιστορίες Γής» παραμένουν στην Κρήτη.

Την Κυριακή 12/10 στις 15:00, οι «Ιστορίες Γης», μας ξεναγούν στον ευλογημένο τόπο της Κρήτης και μας ταξιδεύουν, με μια εκπομπή χορηγία της εταιρίας Κ&Ν Ευθυμιάδης, που αξίζει να παρακολουθήσουμε. Μέσα από ιστορίες ανθρώπων που παρά τις αντιξοότητες δεν δείλιασαν αλλά αντίθετα ρίσκαραν. Ανθρώπων που κατάφεραν και ανέπτυξαν νέες επιχειρηματικότητες, αναγέννησαν Τοπικά προϊόντα και ανέδειξαν ανεκμετάλλευτα κομμάτια Ελληνικής Γης.

Θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο και την εταιρία Bioselect, για να μας παρουσιάσει μια κατοχυρωμένη, μοναδική στον κόσμο ευρεσιτεχνία, με την οποία αξιοποιεί το λάδι και τα αρωματικά φυτά της Κρητικής Γης για την παραγωγή οργανικών καλλυντικών. Ακόμη, θα μιλήσει για το φημισμένο Κρητικό λάδι, με την εταιρία Terra Creta που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην παραγωγή και εξαγωγή του έξτρα παρθένου ελαιολάδου Π.Ο.Π. Κολυμβαρίου του Νομού Χανίων. Και τέλος θα μας παρουσιάσει την Κρητική σταφίδα σουλτανίνα, ευδοκιμούσα από τους Μινωικούς χρόνους, μιλώντας με τον άξιο εκπρόσωπο της, την επιχείρηση V.K.Grapes, που την εξάγει σήμερα στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κάθε Κυριακή θα μας μεταφέρει σε όλα αυτά δηλαδή που συνέβαλαν στην ανάδειξη της Ελληνικής υπαίθρου και στη δημιουργία μιας νέας εικόνας, που θα αποτελέσει τη βάση για ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον.





banner euthimiadis logonsl new

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας