Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014

Λιπάσματα ENTEC προτείνει η Eurochem για τη βασική λίπανση των χειμερινών σιτηρών

Λιπάσματα ENTEC προτείνει η Eurochem για τη βασική λίπανση των χειμερινών σιτηρών

Άριστη εναρμόνιση της αζωτούχου λίπανσης με τις απαιτήσεις του βιολογικού κύκλου των χειμερινών σιτηρών επιτυγχάνουν οι καλλιεργητές με τα λιπάσματα ENTEC®.

Τα λιπάσµατα ENTEC® είναι προϊόντα μακροχρόνιας εργαστηριακής και εφαρμοσμένης έρευνας παρέχοντας ρυθμιζόμενη παροχή Αζώτου (Ν) με βάση τις πραγματικές απαιτήσεις των φυτών στις Ελληνικές συνθήκες, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητά του αζώτου και μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της λίπανσης σε όλα τα στάδια ανάπτυξης.

Ο αμμωνιακός σταθεροποιητής DMPP®eurochem logoΤα λιπάσματα ENTEC® περιέχουν το 30-40% του Αζώτου υπό τη μορφή Νιτρικού Άλατος για την ταχεία έναρξη της δράσης του λιπάσματος και την άμεση απορρόφηση από τα φυτά ενώ το υπόλοιπο 60-70% του Αζώτου βρίσκεται σε "σταθεροποιημένη" Αμμωνιακή μορφή με τη χρήση του αμμωνιακού σταθεροποιητή DMPP®.
Ο αμμωνιακός σταθεροποιητής DMPP® δημιουργεί σταθερούς δεσμούς με τα εδαφικά κολλοειδή ώστε να αποτρέπει τις απώλειες Αζώτου κατά τη χειμερινή περίοδο, ενώ παράλληλα επιβραδύνει τη διαδικασία μετατροπής του Αμμωνιακού Αζώτου σε Νιτρικό, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο τη "σταθεροποίηση" του Αμμωνιακού Αζώτου στο έδαφος.

Με αυτό τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα στα φυτά να προσλαμβάνουν ταυτόχρονα για μεγάλο χρονικό διάστημα και τις δύο μορφές Αζώτου αριστοποιώντας έτσι τη θρέψη τους, ενώ παράλληλα επιμηκύνει τη διάρκεια παραμονής του Αμμωνιακού Αζώτου στο έδαφος έως και δέκα εβδομάδες από την εφαρμογή. Καθώς ο ρυθμός νιτροποίησης επιβραδύνεται και εναρμονίζεται μέσω του σταθεροποιητή DMPP® με την θερμοκρασία, η παροχή του Αζώτου προσαρμόζεται αυτόματα στις εκάστοτε απαιτήσεις των φυτών χωρίς απώλειες έκπλυσης σε βαθύτερα στρώματα αλλά και εξάχνωσης.

Κατεβάστε το φυλλάδιο Θρέψης και Λίπανσης Χειμερινών Σιτηρών της EUROCHEM AGRO

foto fylladio eurochem threpsh lipansh

Κατεβάστε το φυλλάδιο των λιπασμάτων ENTEC®

foto entec eurochem

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας