Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Δωρεά της Bayer σε δημοτικό σχολείο της Θήβας

Bayer
Δωρεά της Bayer σε δημοτικό σχολείο της Θήβας

Η Bayer αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρινόμενη σε αιτήματα που αφορούν την εκπαίδευση και την εξοικείωση των νέων με την τεχνολογία, προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού hardware για τη στελέχωση αίθουσας εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε δημοτικό σχολείο της περιοχής των Θηβών.

Συγκεκριμένα η δωρεά πραγματοποιήθηκε από τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς στο δημοτικό σχολείο Καπαρελλίου στη Θήβα με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της περιοχής σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε παρουσία του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κου Γεώργιου Γιαννακού, του αντιδημάρχου κου Βασίλη Κατσάρα, στελεχών της εταιρίας Βayer Ελλάς κου Σ. Μαραβέγια, κου Χ. Κόλλια και κας Β.Μασούρα και μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Όπως ανέφερε, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιαννακός: «Η Bayer έδειξε αμεσότητα αλλά και ενδιαφέρον για τις ανάγκες των μαθητών και εναγκάλιασε το αίτημα της κοινότητας για την προσφορά των ειδών τεχνολογικού εξοπλισμού. Στόχος του σχολείου και των δασκάλων αποτελεί σε καθημερινή βάση η διάδοση γνώσης αλλά και η ενημέρωση και προστασία από κινδύνους που πηγάζουν από την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας. Ωστόσο οι ψηφίδες γνώσης που παρέχουμε ελπίζουμε μελλοντικά να δώσουν καρπούς για έναν καλύτερο κόσμο».

IMG 4993

IMG 4998

Η Bayer Ελλάς, με παρουσία 60 χρόνων και πλέον στην Ελλάδα, έχει ενσωματώσει την εταιρική υπευθυνότητα στη στρατηγική της συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία   υποστηρίζει μια σειρά ενεργειών με στόχο την εξοικείωση με την τεχνολογία και την ενίσχυση της κοινωνικής αποδοχής της, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά και οι νέοι του σήμερα, και να αποκτήσουν τα εφόδια, ώστε να αποτελέσουν την επιστημονική κοινότητα του αύριο.


  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όραμα της Bayer για τη μοντέρνα γεωργία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

Corp Logo BG Bayer Cross LType Basic 150dpi on screen RGB

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας