Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Ελαιοκαλλιέργεια και αγροτικά δάνεια, τα θέματα της αποψινής εκπομπής «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ»

Ελαιοκαλλιέργεια και αγροτικά δάνεια, τα θέματα της  αποψινής εκπομπής «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ»

Με δύο εξειδικευμένα θέματα θα ασχοληθεί η αποψινή τηλεοπτική εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του «Astra tv» την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση» κ. Χρήστος Αθανασιάδης και θα μεταδοθεί ζωντανά, σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

thessaliki ghΣτο πρώτο μέρος και με καλεσμένο τον γεωργοοικονομολόγο και διαχειριστή του olivenews.gr κ. Βασίλη Ζαμπούνη θα γίνει ανάλυση της φετινής ελαιοπαραγωγής, τις τιμές του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής και με καλεσμένο, τον δικηγόρο και πρόεδρο του Ινστιτούτου Καταναλωτών Θεσσαλίας κ. Βασίλη Κόκκαλη, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των ληξιπρόθεσμων δανείων των αγροτών.

Φυσικά κατά τη διάρκεια της εκπομπή, όπως κάθε φορά άλλωστε, θα γίνει ενημέρωση για τις διάφορες πληρωμές που αναμένουν γεωργοί και κτηνοτρόφοι.

Επισημαίνεται ότι οι τηλεθεατές, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν την εκπομπή, μέσω ίντερνετ, στην διεύθυνση: www.astratv.gr

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας