Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τα αποτελέσματα από τη νέα σειρά της Haifa Turbo K! Η εικόνα μιλάει από μόνη της... (video)

Δείτε τα αποτελέσματα από τη νέα σειρά της Haifa Turbo K! Η εικόνα μιλάει από μόνη της... (video)

Δεκαετίες δράσης έχουν εξελίξει τη Haifa σε έναν παγκόσμιο ηγέτη, φημισμένη για τις καινοτόμες λύσεις που δίνει σε όλα τα πεδία που εξειδικεύεται.

Η νέα καινοτόμα σειρά της Haifa είναι η Turbo-K ™, ένα σύνθετο λίπασμα ιδανικό για αγρούς, θερμοκήπια και οπωρώνες με τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη που στοχεύει στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των καλλιεργειών.

Ο Κατσάρας Βασίλειος ιδιοκτήτης γεωπονικού καταστήματος και ο Θανάσαινας Γιώργος παραγωγός πατάτας, μοιράζονται την εμπειρία τους και την ικανοποίησή τους από τη χρήση λιπασμάτων της Haifa. Αναφέρουν χαρακτηριστικά «Το καλό δεν είναι πάντα ακριβό, είναι φτηνό αρκεί να δουλεύει όπως πρέπει!». Ο κ. Θανάσαινας υποστηρίζει πως τα πάντα λειτουργούν άψογα με τη χρήση των Turbo K και πως οι κόνδυλοι της πατάτας είναι μεγαλύτεροι από τις προσδοκίες του. Αυτός είναι και ο λόγος που θα εμπιστευτεί τη Haifa προτού βγει και το τελικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του!

Σε αποδεικτικό αγρό των αδερφών Θανάσαινα χρησιμοποιήθηκε λίπασμα της σειράς Turbo K σε head to head σύγκριση με λίπασμα ανταγωνιστικής εταιρείας.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της...!

Για περισσότερα παρακολουθείστε το video που ακολουθεί.

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας