Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Minecto Alpha - Πάρε το μέλλον στα χέρια σου

Minecto Alpha - Πάρε το μέλλον στα χέρια σου

Με στόχο τη συνεχή ενημέρωση με νέους καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας, η ομάδα της Syngenta Hellas ξεκίνησε τα πετυχημένα zoom webinars στο πλαίσιο του προγράμματος "Συνεχίζουμε Μαζί" ώστε να γεφυρωθεί το επικοινωνιακό κενό με τους συνεργάτες μας εν μέσω της πανδημίας.

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το πρώτο live stream webinar μέσω της πλατφόρμας του You Tube, όπου σε ζωντανή μετάδοση δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης για το νέο πολυδύναμο εντομοκτόνο Minecto Alpha.

Ο συνδυασμός τεχνικών πληροφορίων, μαρτυριών και συνεντεύξεων από παραγωγούς και γεωπόνους από Ελλάδα και Ισπανία έδωσαν την ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Το πιο σημαντικό, ήταν η εικονική ξενάγηση (Virtual Tours) σε καλλιέργειες όπου είχε εφαρμοστεί το Minecto Alpha ώστε να δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης της υψηλής αποτελεσματικότητας και της προστασίας «ζωντανά».

Η υψηλή συμμετοχή ξεπέρασε της προσδοκίες έχοντας 1090 μοναδικά views ενώ μέχρι και σήμερα πάνω από 2.500 άτομα έχουν παρακολουθήσει την μαγνητοσκοπημένη ενημερωτική εκπομπή στο κανάλι μας στο You Tube.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ενώ για όσους δεν είχαν την εύκαιρα να το παρακολουθήσουν μέχρι σήμερα ή χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορούν να μας επισκεφτούν είτε τη σελίδα μας https://www.syngenta.gr/8iouliou είτε το κανάλι μας στο You tube : https://www.youtube.com/user/SyngentaGreece .

Το Minecto Alpha ήρθε και αποτελεί το νέο πολυδύναμο όπλο, που παρέχει υψηλή προστασία έναντι αλευρώδη, αφίδας, λεπιδοπτέρων, λιριόμυζας, Τuta και θρίπα, ενώ συγχρόνως περιορίζει την πιθανότητα εξάπλωσης ιώσεων σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας