Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Κινητοποιήσεις Νέων Αγροτών, αν ισχύσει η φορολόγηση των κοινοτικών επιδοτήσεων με 13%

Κινητοποιήσεις Νέων Αγροτών, αν ισχύσει η φορολόγηση των κοινοτικών επιδοτήσεων με 13%

Μονόδρομο θα αποτελέσουν οι κινητοποιήσεις όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), σε περίπτωση που ισχύσει η φορολόγηση των κοινοτικών επιδοτήσεων με συντελεστή 13%.

Η φορολόγηση αυτή θα αφορά στις άμεσες ενισχύσεις, τις εξισωτικές αποζημιώσεις, τα ποιοτικά πριμ κ.α., που θα έχουν ως αποτέλεσμα την υποχρεωτική τήρηση λογιστικών βιβλίων των επαγγελματιών.

Επειδή δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις κυβερνητικών εκπροσώπων, παρά μόνο κάποιες διευκρινίσεις από πλευράς φοροτεχνικών, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΝΑ αναμένει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις ενέργειες του υπουργείου για το φλέγον θέμα της φορολογίας των αγροτών.

Ο πρόεδρος της ΠΕΝΑ δηλώνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς εις βάρος των αγροτών και πως αν η πολιτεία δεν αλλάξει πολιτική στο θέμα της φορολόγησης τους, θα προχωρήσουν όλοι οι Νέοι Αγρότες ενωμένοι σε κοινό αγώνα με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

kinhtopoihseis

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας