Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021

H FARMACON χορηγός του 1st Digital Beach Summit, για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή!

H FARMACON χορηγός του 1st Digital Beach Summit, για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή!

Το πρώτο Digital Beach Summit στην Ελλάδα, με θέμα την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή  είναι γεγονός! Στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2021 ανοίγει τις πύλες του στην μαγευτική παραλία του Μονολιθίου στην Πρέβεζα.

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Πρέβεζας είναι έτοιμος να φιλοξενήσει ένα Συνέδριο δίπλα στο κύμα, με αντικείμενο τις νέες προκλήσεις που φέρνουν η τεχνολογική εξέλιξη και η ψηφιακή μετάβαση και το πώς μπορεί η Ελλάδα να τις αξιοποιήσει προς όφελος των πολιτών, μέσα από την κεντρική Διοίκηση, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον ιδιωτικό τομέα.

1020x125 BANNER

Ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Ακαδημαϊκοί, αξιωματούχοι με γνώση του αντικειμένου, εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών, αλλά και start ups  που πρωτοστατούν στην ψηφιακή εξέλιξη και ξεχωριστοί συνάνθρωποί μας που έχουν  εφαρμόσει τις ιδέες τους στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλήτων θα είναι και ο CEO της FARMACON κύριος Λεωνιδάκης Δημήτρης, με θέμα την "Ευφυή Γεωργία", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30.

To «1st Digital Beach Summit», που θα διοργανωθεί με «Smart & Green» φιλοσοφία, ακολουθεί τις στρατηγικές κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0», την πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Εναρμονίζεται δε πλήρως με τις ευρωπαϊκές ανάγκες και επιταγές. Θα αποτελέσει το ιδανικό βήμα για την ταυτόχρονη τουριστική προβολή της χώρας μας μετά από τη μακρά περίοδο του lockdown.

Το «1st Digital Beach Summit» θα εστιάσει σε 8 θεματικές ενότητες:

► Το 5G στην Ελλάδα – η Επόμενη ημέρα

► Ψηφιακή Διακυβέρνηση στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 

► Η νέα εποχή και οι προκλήσεις για τις αναπτυσσόμενες smart cities

► Οι ψηφιακές εφαρμογές στην Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό και τις Κοινωνικές Δράσεις

► Smart & Green, οι Σύμμαχοι της επιτυχίας στο μέλλον

► Digitalization, Virtual Learning και Skills Αssessment

► Ψηφιακές Εφαρμογές και προώθηση βιώσιμου βιωματικού τουρισμού

► Ψηφιακές Εφαρμογές στην Υγεία και τον Αγροτοδιατροφικό τομέα

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε παραλία ενιαίας αμμουδιάς 25 χλμ. και μέσα σε τμήμα του δάσους του Μονολιθίου, στην περιοχή Κανάλι Πρέβεζας. Στόχος του Δήμου που το διοργανώνει είναι να καταστεί το Συνέδριο σημείο αναφοράς, αλλά και ένας ετήσιος θεσμός που θα πρωτοστατεί στις εξελίξεις για τη νέα εποχή.

Η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι διαθέσιμη για περισσότερες πληροφορίες.

► Εγγραφές μπορείτε να κάνετε εδώ.

Το «1st Digital Beach Summit» θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας του Covid – 19.


Το Μονολίθι

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα αξιοποιηθούν οι υποδομές ενός Green Camping, ενώ η κεντρική σκηνή θα έχει ως φόντο το μοναδικό γαλαζοπράσινο του Ιονίου. Η EBD (European Best Destinations) κατέταξε το 2020 το Μονολίθι στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο ασφαλείς παραλίες της Ευρώπης για τη μετά το lockdown εποχή.

Ο Δήμος Πρέβεζας και όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση του 1st Digital Beach Summit προσβλέπουν στην στήριξη και από τα Μέσα Ενημέρωσης που προσφέρουν πληροφορία και γνώση για θέματα τεχνολογικής εξέλιξης σε όλο το φάσμα και τις εφαρμογές της, κάτι που έδειξε η συνεχιζόμενη κρίση της πανδημίας, αλλά και η πρόσφατη δοκιμασία της χώρας από τις καταστροφικές πυρκαγιές.


ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

FacebookTwitterInstagramLinkedInYouTube

2000x1600 Banner ENG1 scaled

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας