Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσληψη ενός γεωπόνου και τριών οικονομολόγων από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Πρόσληψη ενός γεωπόνου και τριών οικονομολόγων από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Έναν γεωπόνο στα Χανιά και τρεις οικονομολόγους πρόκειται να προσλάβει ο «Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα», για την κάλυψη αναγκών του, με συμβάσεις έργων 12μηνης διάρκειας.

Γεωπόνος
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρόσληψης Γεωπόνου, διενεργείται από την Γενική Δ/νση Αγροτικής Έρευνας – Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών φυτών Χανίων για την κάλυψη του ερευνητικού προγράμματος «Olive-CLIMA». Οι Αιτήσεις με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, αστυνομική ταυτότητα, σχετικά πιστοποιητικά και οικονομική προσφορά (σε κλειστό φάκελο) θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 11.12.2014 και ώρα 14.00 στα Γραφεία του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων. Η αμοιβή θα ανέρχεται στις 14.300,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Υπεύθυνη: κα. Κέλλυ Καμπάκη τηλ. 28210 83472.

Οικονομολόγοι
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης προς σύναψη τριών συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα γίνεται από την Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ «Δήμητρα», για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών & Τεχνολογικών Αναπτυξιακών Έργων Καινοτομία (ΑγροΕΤΑΚ)».
Η μίσθωση σύμβασης έργου θα έχει διάρκεια ενός έτους (έως την 31-12-2015). Το ποσό της αμοιβής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ θα καταβληθεί με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αντισυμβαλλομένου και θα ανέρχεται στις 25.200,00 ευρώ.
Οι προτάσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα, οδός Αιγιαλείας 19 και Χαλεπά, 15125, Μαρούσι. Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-8175435 (κ. Έλενα Λατούδη) ή στο 210-8175407 (κ. Μαρία Χατζή).

Δείτε ΕΔΩ την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πρόσληψης Γεωπόνου

Δείτε ΕΔΩ την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πρόσληψης Οικονομολόγων

 job

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας