Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκε σήμερα o «αρραβώνας» ΕΛΤΟΝ και ΥΨΙΛΟΝ

Ανακοινώθηκε σήμερα o «αρραβώνας» ΕΛΤΟΝ και ΥΨΙΛΟΝ

Μια μεγάλη συνεργασία στον χώρο της εμπορίας των γεωργικών εφοδίων, υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ των εταιρειών EΛΤΟΝ ΑΕΒΕ και της εταιρείας ΥΨΙΛΟΝ ΑΕ.

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της επέκτασης της ΕΛΤΟΝ στον τομέα των σπόρων και της συμβολαιακής γεωργίας και στην ανάπτυξη καναλιών προμηθειών και τεχνογνωσίας στον τομέα των αγροεφοδίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση για την συνεργασία των δύο εταιριών , όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανέφερε τα εξής:

«Η ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης των εμπορικών της δραστηριοτήτων προχώρησε στην σύναψη εμπορικής συνεργασίας με την εταιρεία ΥΨΙΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ, που εδρεύει στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ηγέτιδα στον τομέα των αγροχημικών στον οποίο δραστηριοποιείται από το 1987.
Η συνεργασία αφορά την ανάπτυξη καναλιών προμηθειών και τεχνογνωσίας στα αγροεφόδια στα πλαίσια της επέκτασης της ΕΛΤΟΝ στον τομέα των σπόρων και της συμβολαιακής γεωργίας.»

xeirapsia
Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΛΤΟΝ ΑΕΒΕ

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας