Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Η συνεισφορά της EBYΠ για την αναβίωση του δάσους Δαδιάς στα πλαίσια της έκθεσης Agrotica

ΕΒΥΠ
Η συνεισφορά της EBYΠ για την αναβίωση του δάσους Δαδιάς στα πλαίσια της έκθεσης Agrotica

Η EVYP Crop Biostimulation Technologies συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica. Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό πέρασαν από το περίπτερο μας, μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις εξαιρετικές επιδόσεις του AMINO16 στις καλλιέργειες τους.

Επιπλεόν, ενημερώθηκαν για τη νέα Premium σειρά βιοδιεγερτών AMINO CELL, γύρισαν τον Τροχό της Ζωής για την αναβίωση του Δάσους Δαδιάς, και συμμετείχαν στο μεγάλο διαγωνισμό μας με δώρο 500 Λίτρα βιοδιεγερτών σε 5 παραγωγούς.

Η φετινή μας συμμετοχή στην έκθεση Agrotica σφραγίστηκε από τη δωρεά που κάναμε για την αναβίωση του Δάσους Δαδιάς μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2023. Συνολικά, δωρίσαμε περισσότερα από €6.000 στην Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης για να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους έργο που είναι η προστασία της βιοποικιλότητας του Δάσους της Δαδιάς.

Στον πυρήνα της εταιρικής μας ταυτότητας βρίσκονται η αειφόρος γεωργική ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων και λιπασμάτων. Η EVYP παραμένει πάντα πιστή στη δέσμευση της για παραγωγή καινοτόμων ελληνικών προϊόντων, κατάλληλα για τη συμβατική και βιολογική γεωργία, ασφαλή για τον αγρότη και τον καταναλωτή.


EVYP Logo NEW

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας