Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015

Ευχές για το 2015, επιστρέψαμε ανανεωμένοι!

Ευχές για το 2015, επιστρέψαμε ανανεωμένοι!

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά από το προσωπικό της Farmacon…!

Ας είναι για εσάς και τις οικογένειές σας το 2015 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Μετά την ανάπαυλα των χριστουγεννιάτικων εορτών, επιστρέψαμε ανανεωμένοι για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Στόχος μας για το 2015 είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η επικαιροποίηση και επέκτασή τους σε όλο το εύρος της δραστηριότητας του αγροδιατροφικού τομέα, διατηρώντας την ποιότητα και τη συνέπεια προς τον πελάτη.

Το www.farmacon.gr καλύπτει το κενό της αποσπασματική πληροφόρησης, προωθεί τις ορθές γεωργικές πρακτικές και υποστηρίζει απόλυτα όλους τους επαγγελματίες του αγροτικού τομέα με στοχευμένη εκπαίδευση των εμπλεκομένων στο χώρο.

Στην εταιρεία  μας αφουγκραζόμαστε την επαγγελματική σκέψη, ώστε να αποτελέσουμε το δίαυλο μεταξύ της πληροφόρησης και της κάλυψης των αναγκών σας. Κατανοούμε τις ανάγκες της αγοράς, παρακολουθούμε τα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου κι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτά με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Η επένδυση στο www.farmacon.gr αποτελεί την έναρξη για μια σχέση εμπιστοσύνης και διάρκειας με τις εταιρείες και τους επιχειρηματίες του χώρου και αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την παροχή υπηρεσιών με οφέλη.

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας