Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Webinar με θέμα: "Σύστημα Γεωργικής Γνώσης & Καινοτομίας - AKIS"

Webinar με θέμα: "Σύστημα Γεωργικής Γνώσης & Καινοτομίας - AKIS"

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας διοργανώνει τη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το 20ο webinar με θέμα "Σύστημα Γεωργικής Γνώσης & Καινοτομίας - AKIS: Η έννοια και η αναγκαιότητα συγκρότησης και λειτουργίας του με έμφαση στην ελληνική περίπτωση." με κύριο ομιλητή το Καθ. Κουτσούρη Αλέξανδρο.

Ο Αλέξανδρος Κουτσούρης είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Γεωργικών Εφαρμογών, Αγροτικών Συστημάτων & Αγροτικής Κοινωνιολογίας, του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει χρηματίσει συντονιστής και μέλος ερευνητικών ομάδων και επιστημονικών δικτύων (μεταξύ άλλων, Πρόεδρος των ΕΤΑΓΡΟ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ESEE, IFSA), μελετητής στο πλαίσιο τοπικών αναπτυξιακών προγραμμάτων στον αγροτικό χώρο και στέλεχος αναπτυξιακών εταιρειών (LEADER ΙΙ).

Στην εισήγησή του ο Καθ. Κουτσούρης θα επιδιώξει να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

- Ποιοι παράγοντες συνέβαλαν στην ανάδειξη του AKIS ως επιστημονικού αντικειμένου και βασικού μέτρου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής;
- Ποιες οι προϋποθέσεις συγκρότησης και λειτουργίας του AKIS;

Η λειτουργία της Εθνικής Επιτροπής AKIS έχει ως επιτελικό ρόλο τη θεσμοθέτηση στόχων και κατευθύνσεων, που αφορο΄ύν κυρίως το περιεχόμενο των γεωργικών συμβουλών και των προγραμμάτων εκπαίδευσης/κατάρτισης, λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση σχετικά με την έρευνα και την καινοτομία.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα:
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σύνδεσμος παρακολούθησης: 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Meeting ID: 868 7581 6522
Passcode: 598785 

Πηγή: ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας