Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024

O EBIOΦ αναγνωρίστηκε επίσημα ως Εθνικός Φορέας της ΙΒΜA στην Ελλάδα

ΕΒΙΟΦ | Anthesis
O EBIOΦ αναγνωρίστηκε επίσημα ως Εθνικός Φορέας της ΙΒΜA στην Ελλάδα

Η Ένωση Βιολογικής και Οικολογικής Φυτοπροστασίας “ΕΒΙΟΦ” αναγνωρίστηκε ως ο Ελληνικός Εθνικός Σύνδεσμος της International Biocontrol Manufacturers Association IBMA Global.

Μετά την λήψη της απόφασης, η διευθύντρια IBMA Global, Jennifer Lewis, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που δίνονται για την Βιολογική Φυτοπροστασία στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για να διασφαλίσουμε ότι θα μετατρέψουμε αυτές τις πολιτικές ευκαιρίες σε νομική πραγματικότητα, χρειαζόμαστε όλα τα κράτη μέλη ευθυγραμμισμένα και για αυτό χρειαζόμαστε ένα ισχυρό δίκτυο Εθνικών Ενώσεων της IBMA. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε μαζί την ερχόμενη ευρωκοινοβουλευτική περίοδο.»

Ο κύριος Γιώργος Κομιανός, Πρόεδρος του ΕΒΙΟΦ, με την σειρά του τόνισε:

«Η προσπάθεια δημιουργίας ενός ισχυρού Εθνικού Φορέα Βιολογικής Φυτοπροστασίας επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο με την αναγνώριση του ΕΒΙΟΦ ως τον Ελληνικό Εθνικό Σύνδεσμο της IBMA Global. Προσπαθούμε σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνηση να διορθώσουμε τις στρεβλώσεις που αφορούν την Βιολογική Γεωργία, να επιταχύνουμε την πλήρη ενσωμάτωση της Βιολογικής και Οικολογικής Φυτοπροστασίας στις πρακτικές της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών και να χαράξουμε την Στρατηγική για την επίτευξη της Πράσινης Συμφωνίας σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο»


 Logo ΕΒΙΟΦ GRANTHESIS LOGO TRANSPARENT 500PX

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας