Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015

Σημαντική η τεχνική παρουσία της Haifa στη Σκάλα Λακωνίας, με θέμα : Θρέψη Ελιάς, ποικιλία Καλαμών

Σημαντική η τεχνική παρουσία της Haifa στη Σκάλα Λακωνίας, με θέμα : Θρέψη Ελιάς, ποικιλία Καλαμών

Για ακόμη μια φορά η εταιρία Haifa βρίσκεται κοντά στους παραγωγούς. Στην Τεχνική Ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 03/02/2015 στη Σκάλα Λακωνίας πλήθος παραγωγών παρακολούθησαν τα αποτελέσματα και τις καινοτόμες προτάσεις λίπανσης της καινοτόμου σειράς της Ηaifa Turbo – K™.

Η τεχνική ενημέρωση επικεντρώθηκε στη θρέψη της βρώσιμης – ελαιοποιήσιμης ελιάς καθώς και στη καλλιέργεια του πορτοκαλιού με προτάσεις λίπανσης της καινοτόμου σειράς Ηaifa Turbo – K™. Παρουσιάστηκαν επίσης Video παραγωγών, στα οποία παρουσίαζαν τα αποτελέσματα από τις καλλιεργητικές τους αποδόσεις. Την παρουσίαση και τεχνική ενημέρωση της εταιρείας Ηaifa επιμελήθηκε η γεωπόνος και υπεύθυνη πωλήσεων της εταιρείας Κατερίνα Παρθενίου.

Η Εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τοπικά γεωπονικά καταστήματα της περιοχής καθώς και με την εταιρία λιπασμάτων ΕΛΤΟΝ. Εκπρόσωπος της εταιρίας ΕΛΤΟΝ ήταν ο κ. Αντωνόπουλος Κώστας, γεωπόνος - υπεύθυνος πωλήσεων στην περιοχή της Πελοποννήσου.
Οι παραγωγοί είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους τεχνικούς των εταιριών για όλα τα σημεία προς βελτίωσης της καλλιέργειας.
Μόνο μια εταιρεία υψηλών προδιαγραφών όπως η Ηaifa με πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, μπορεί να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις της ποικιλίας καλαμών. Δίνοντας ομοιομορφία, γρήγορο χρωματισμό λόγω της πρώτης ύλης της σειράς το Νιτρικό Κάλιο, ιδανικό μέγεθος και συνεκτικότητα της σάρκας του καρπού.

H σειρά Ηaifa Turbo – K™ περιλαμβάνει σύνθετους τύπους NPK με κάλιο από το νιτρικό κάλιο Multi- K™ της Ηaifa και είναι εμπλουτισμένη με θείο, Μαγνήσιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο και Βόριο. Κατά την παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιείται μια μοναδική χημική αντίδραση με εξαιρετικά αποτελέσματα παρέχοντας προϊόντα με ομοιογενή κοκκομετρία για ομοιόμορφη διασπορά.
Η σειρά Haifa Turbo - K™ ελεύθερης Νατρίου και Χλωρίου, επιτρέπει τη χρήση του σε ευαίσθητες στην αλατότητα καλλιέργειες. Πρόκειται για σύνθετα ΝPK Λιπάσματα ελεύθερα Νατρίου και Χλωρίου, με ευρεία χρήση σε όλους τους τύπους χωραφιών και όλα τα είδη των καλλιεργειών.
Η νέα σειρά Ηaifa Turbo – K™ απαντά στις ανάγκες των παραγωγών, παρέχοντας εκτεταμένα οφέλη που μόνο η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος, με βάση το Νιτρικό Κάλιο μπορεί να προσφέρει.

Haifa image1Haifa image2  

Haifa image4

Haifa image3

       « Το Turbo K έβαλα εφέτος στην ελιά μου, για να αυξήσω στα διπλά του χρόνου τη σοδειά μου...»

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας