Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Η Farmacon στην ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ professional 2015!

Η Farmacon στην ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ professional 2015!

Η Κηποτέχνικα, μία έκθεση θεσμός στον κλάδο του πρασίνου, επέστρεψε δυναμικά και η Farmacon ήταν εκεί!

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση στο MEC Παιανίας συμμετείχαν αξιόλογοι επαγγελματίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του πρασίνου, στην κατασκευή κήπων και του περιβάλλοντος χώρου γενικότερα. Παράλληλα φιλοξενούνταν σημαντικές παρουσιάσεις με καλεσμένους επιφανείς ομιλητές που συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σκοπός της έκθεσης ήταν να συσπειρώσει τους αξιόλογους και δραστήριους επαγγελματίες του κλάδου προσφέροντάς τους ένα σίγουρο και επικερδές περιβάλλον για προβολή και επιχειρηματική δραστηριότητα, φέρνοντας παράλληλα σε επαφή σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εκπρόσωποι της Farmacon ήρθαν σε επαφή με τις περισσότερες εταιρείες της έκθεσης και συνάντησαν υφιστάμενους και νέους εμπορικούς συνεργάτες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα μελλοντικών και επιχειρηματικών κινήσεων καθώς και των τάσεων της αγοράς στο διάστημα της κρίσης.

Οι διοργανωτές προσέφεραν ιδιαίτερα κίνητρα σε επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που παρακολούθησαν την έκθεση και να "βγήκαν κερδισμένοι" από την Κηποτέχνικα professional 2015!

 

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας