Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση της Haifa για την παρουσίαση της πρωτοπόρας σειράς λιπασμάτων Turbo K!

Πρόσκληση της Haifa για την παρουσίαση της πρωτοπόρας σειράς λιπασμάτων Turbo K!

Δεκαετίες δράσης έχουν εξελίξει τη Haifa σε έναν παγκόσμιο ηγέτη, φημισμένη για τις καινοτόμες λύσεις που δίνει σε όλα τα πεδία που εξειδικεύεται. Οι πρωτοπόρες ρίζες της είναι που την οδηγούν σε νέες καινοτομίες σε όλα τα πεδία στα οποία δραστηριοποιείται.

Έτσι, η Haifa σταθερά παρουσιάζει εμπνευσμένες καινοτόμες λύσεις που έρχονται να καλύψουν τις προκλήσεις καλλιέργειας σε έναν εξελισσόμενο κόσμο. Οι λύσεις της είναι σχεδιασμένες να βελτιώνουν τη θρέψη των φυτών, να ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών και να μεγιστοποιούν το οικονομικό όφελος των καλλιεργητών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Το τμήμα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Haifa διοργανώνει συνεχώς εκδηλώσεις ενημέρωσης και άρτιες παρουσιάσεις, για τη νέα καινοτόμα σειρά της τα Haifa Turbo-K ™, ένα σύνθετο λίπασμα ιδανικό για αγρούς, θερμοκήπια και οπωρώνες με τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη που στοχεύει στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των καλλιεργειών.

Η Haifa για ακόμα μία φορά θα βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της με μία παρουσίαση στην Κατερίνη, σχετικά με την προαναφερθείσα σειρά λιπασμάτων. Μαζί της συμμετέχει και ο αποκλειστικός της διανομέας, η εταιρεία ΕΛΤΟΝ, σε μία εκδήλωση που για ακόμα μια φορά θα φέρει την πρωτοπόρα εταιρεία κοντά στον παραγωγό και το γεωπόνο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόσκληση πατώντας ΕΔΩ

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας