Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε το νέο μας spot! Εκεί που η τεχνολογία συναντά την παραγωγή...

Δείτε το νέο μας spot! Εκεί που η τεχνολογία συναντά την παραγωγή...

Η Farmacon αποτελεί σήμερα μία απόλυτα εξειδικευμένη ελληνική εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών στον αγροτικό τομέα, παρέχοντας άριστης ποιότητας, ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της γεωργίας και των αγορών υψηλής αξίας.

Ο συνδρομητής σε πρώτη θέση! Στη Farmacon αναζητούμε συνεχώς νέες προοπτικές, συνεργασίες και αξιόπιστες επιχειρηματικές λύσεις με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς όφελος των συνδρομητών μας. Πρωταρχική σκέψη και καθημερινή μας ανάγκη είναι η συνεχής ικανοποίηση και η παροχή της απόλυτης βεβαιότητας, ότι μέσα από τις καινοτόμες διαδικτυακές υπηρεσίες μας οι συνδρομητές μας θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες τους. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις προσδοκίες της, βελτιώνοντας τη γνώση και την ανταγωνιστική θέση των συνδρομητών μας στον ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο αγροτικό χώρο.

Ανάπτυξη με προγραμματισμό! Επενδύουμε συνεχώς στον ανθρώπινο παράγοντα συνδυάζοντας την εμπειρία της αγοράς με την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Συμμετέχουμε ενεργά σε ευρωπαϊκά προγράμματα, καινοτόμες ιδέες και επιστημονικές δράσεις προωθώντας στοχευμένα τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. Αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και εφαρμογές, επενδύοντας συνεχώς σε σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό, σε συνεργασία με εξειδικευμένους διεθνείς οίκους και με ερευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα. Αξιοποιούμε στο έπακρο την υψηλή τεχνολογίας, οδηγώντας τις εξελίξεις στις υπηρεσίες μας, παρέχοντας έξυπνες λύσεις με καινοτόμα προϊόντα σε φιλικό περιβάλλον χρήσης. Επεκτείνουμε τις δραστηριότητες και τα προϊόντα μας, ώστε μακροπρόθεσμα να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών του αγροτικού τομέα, ενώ παράλληλα δημιουργούμε σημεία αντιπροσώπευσης της διαδικτυακής πύλης στο εξωτερικό με στόχο να διεισδύσουμε σε όλες τις διαδικτυακά φιλικές αγορές.

Οι αξίες μας! Η υπεύθυνη συμπεριφορά και η εργασιακή ηθική καθορίζουν το όραμα μας για μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επιχειρηματική δράση και επιτυχία αποτελώντας αδιαπραγμάτευτο τμήμα της νοοτροπίας και των αξιών μας. Έχουμε σαν αρχή μας την ακεραιότητα των δεδομένων πληροφοριών, τις οποίες προσφέρουμε στους συνδρομητές μας διατηρώντας πλήρως την αμεροληψία και την τεχνική αριστεία. Σαν εταιρεία εφαρμόζουμε σταθερούς κώδικες ηθικής και κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζοντας την επιχειρηματική και εταιρική μας κουλτούρα στους τρεις βασικούς άξονες της αειφόρου ανάπτυξης, τον άνθρωπο, την αγορά και το περιβάλλον.

Δείτε τώρα το νέο μας spot!

 

 

 

Η επένδυση στο www.farmacon.gr αποτελεί την έναρξη για μια σχέση εμπιστοσύνης και διάρκειας με τις εταιρείες και τους επιχειρηματίες του χώρου και αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την παροχή υπηρεσιών με οφέλη.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας