Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015

Η Farmacon στο επόμενο επεισόδιο των «Ιστορίες Γης» στο ΣΚΑΪ!

Η Farmacon στο επόμενο επεισόδιο των «Ιστορίες Γης» στο ΣΚΑΪ!

Οι Ιστορίες Γης από όλη την Ελλάδα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την Κυριακή 8/3/2015 στις 15:00, θα φιλοξενήσουν το www.farmacon.gr σε μία παρουσίαση του μοναδικά καινοτόμου γεωτεχνικού portal. Ο Ανδρέας Μπαρμπούτσης έχει την ευκαιρία να δει πως η τεχνολογία συνδυάζεται με την γεωργική παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα. Ο κύριος Καραστέργιος εξηγεί πως μία εφαρμογή μπορεί να «λύσει τα χέρια» σε πολλούς αγρότες.

Το www.farmacon.gr, μία εταιρία βασισμένη στην καινοτομία, εμπειρία και επιχειρηματικότητα για την παροχή διαδικτυακής πληροφόρησης, ανοίγει τα χαρτιά της ώστε να αντιληφθείτε πως το portal καλύπτει το κενό της πληροφόρησης στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, πως προωθεί την αειφόρο γεωργία και τις ορθές γεωργικές πρακτικές και πως μπορεί να αποτελέσει ένα άρτιο υποστηρικτικό εργαλείο των επαγγελματιών του αγροτικού τομέα.

Η θεματολογία του επεισοδίου αφορά στις επιχειρήσεις που ανέπτυξαν νέες επιχειρηματικότητες, που συμβάλλουν στο ξεκίνημα ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος, παρά την ανάληψη ρίσκο που χρειάζεται κάθε start-up της εποχής.

 

 

www.farmacon.gr

Εκεί που η τεχνολογία συναντά την παραγωγή!

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας