Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Δείτε την εισήγηση της Farmacon στην ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ/ΚΕ! Γιατί το www.farmacon.gr είναι το απαραίτητο εργαλείο του γεωπόνου...

Δείτε την εισήγηση της Farmacon στην ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ/ΚΕ! Γιατί το www.farmacon.gr είναι το απαραίτητο εργαλείο του γεωπόνου...

Τις νέες δυνατότητες της γεωτεχνικής πύλης www.farmacon.gr σε σχέση με το επίκαιρο θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και της καταγραφή γεωργικών φαρμάκων, παρουσίασε ο Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης της Farmacon, Γιάννης Καραστέργιος στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε. στη Λάρισα.

Ο κος Καραστέργιος παρουσίασε το σύνολο των ενοτήτων της ηλεκτρονικής πύλης www.farmacon.gr καθώς και τους τρόπους διασύνδεσης και λειτουργίας της νέας αυτόνομης εμπορολογιστικής εφαρμογής την οποία έχει αναπτύξει η Farmacon για τα καταστήματα εμπορίας γεωργικών εφοδίων σε συνεργασία με μία από τις πλέον καταξιωμένες εμπορολογιστικές πλατφόρμες του Ελληνικού χώρου.

Στην παρουσίαση του ο κος Καραστέργιος τόνισε τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η ανάπτυξη μίας μοναδικής για τα ελληνικά δεδομένα εμπορολογιστικής και ταυτόχρονα γεωτεχνικής πλατφόρμας, τονίζοντας ότι "η συγκεκριμένη εφαρμογή σχεδιάζεται και αναπτύσσεται από έμπειρα στελέχη της γεωτεχνικής και μηχανογραφικής αγοράς, ώστε είναι σε θέση να καλύπτει καθημερινά τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των καταστημάτων εμπορίας γεωργικών εφοδίων για το σύνολο των δραστηριοτήτων τους".

Τέλος, ο κος Καραστέργιος τόνισε ότι "η Farmacon πιστή στη δέσμευση της να είναι συνεχώς πρωτοπόρα, βρίσκει τρόπους όχι μόνο να προσφέρει άμεσες «λύσεις» στα χέρια του γεωπόνου και του αγρότη αλλά και να τα οπλίζει με εργαλεία που παρέχουν εμπιστοσύνη και προστιθεμένη αξία ".

Κατά τη διάρκεια της online παρουσίασης της πύλης www.farmacon.gr, οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να κατανοήσουν με πραγματικά παραδείγματα το σύνολο των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι ενότητες FarmaBase, FarmaLearn, FarmaTools και FarmaBlog, ενώ ενημερώθηκαν και για τα νέα συνδρομητικά πακέτα τα οποία προσφέρει η Farmacon.

Συνοπτικά η ηλεκτρονική πύλη www.farmacon.gr προσφέρει σήμερα στους συνδρομητές της τις ακόλουθες ενότητες μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον:

  • FarmaBase: βάση δεδομένων απλής και εξειδικευμένης αναζήτησης όλων των διαθέσιμων γεωργικών εισροών, όπως εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, ακαρεοκτόνα, βακτηριοκτόνα, νηματωδοκτόνα, φυτορρυθµιστικές ουσίες, λιπάσματα, ειδικά σκευάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, ωφέλιμα έντομα, ελκυστικά, παγίδες, μηχανήματα και εξοπλισμό.
  • FarmaLearn: ηλεκτρονική βιβλιοθήκη συνόψεων και ψηφιακών φωτογραφιών καλλιεργειών σε θέματα φυτοπροστασίας, θρέψης και λίπανσης, βιολογικής γεωργίας και καλλιεργητικών πρακτικών.
  • FarmaTools: πρακτικά ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως η ψηφιακή κλείδα αναγνώρισης εχθρών, ασθενειών, τροφοπενιών και ζιζανίων, ο οδηγός τροφίμων, ο οδηγός θρέψης φύλλων και εδάφους και ο οδηγός σύγχρονης φυτοπροστασίας.
  • FarmaBlog: σύγχρονο site στοχευμένης ενημέρωσης γεωτεχνικών και αγροτών με ιδιαίτερα χρήσιμες ενότητες όπως η τεχνική αρθρογραφία, το γεωτεχνικό ευρετήριο, τα νέα εταιριών γεωργικών εισροών, οι γεωργικές προειδοποιήσεις και η πρόγνωση καιρού.

 

www.farmacon.gr

Εκεί που η τεχνολογία συναντά την παραγωγή

 

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας