Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Mythic® 10 SC, το νέο εντομοκτόνο της BASF..!

Mythic® 10 SC, το νέο εντομοκτόνο της BASF..!

Mythic® 10 SC, το νέο εντομοκτόνο της BASF

  • Επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του Mythic® 10 SC
  • Νέο, πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες απεντομωτές
  • Προηγμένη σύνθεση και υψηλή αποτελεσματικότητα στον έλεγχο των βαδιστικών εντόμων

Μία «μυθική» εμπειρία έζησαν οι συμμετέχοντες στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου προϊόντος Mythic® στην Ελλάδα, που διοργάνωσε η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ την Παρασκευή, 20 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park. Πάνω από 70 επαγγελματίες απεντομώσεων και μυοκτονιών έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση καθώς επίσης και εκπρόσωποι Ερευνητικών και Πανεπιστημιακών Φορέων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Πάνος Κλειτσινάρης, Υπεύθυνος Προϊόντων Δημόσιας Υγείας και Εξειδικευμένων Λύσεων Ελλάδας, Κύπρου & Ισραήλ, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της BASF, η οποία γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια από την ίδρυση της το 1865. Παρουσιάζοντας το νέο προϊόν, ο κ. Κλειτσινάρης ανέφερε: «Το Mythic® 10 SC είναι ένα ιδιαίτερα πολύτιμο εργαλείο για εφαρμογές εντομοκτονίας, λόγω της προηγμένης του σύνθεσης και της ικανότητας του να αντιμετωπίζει πληθυσμούς ανθεκτικούς στα συνήθη εντομοκτόνα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Eric Cazeneuve, Υπεύθυνος Προϊόντων Δημόσιας Υγείας και Εξειδικευμένων Λύσεων Νοτίου Ευρώπης, o οποίος μίλησε για τη στρατηγική του τμήματος Professional & Specialty Solutions της BASF. Σύμφωνα με τον κ. Cazeneuve, «η BASF, βάσει της στρατηγικής της, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ελληνική αγορά, επενδύοντας συστηματικά σε νέα καινοτόμα προϊόντα ώστε να στηρίξει τον σύγχρονο επαγγελματία απεντομωτή».

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα εορταστικό κουίζ για τα 150 χρόνια της BASF και μία ομαδική δραστηριότητα κατά την οποία οι καλεσμένοι, με τη καθοδήγηση έμπειρου μουσικού, συνέθεσαν μουσική με κρουστά. Επίσης, έξι τυχεροί κέρδισαν από μία συσκευασία Mythic®.

 

Λίγα λόγια για το Mythic® «Ένα μυθικό προϊόν!».

Το Mythic® 10 SC της BASF είναι ένα νέο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό εντομοκτόνο ενάντια σε κοριούς, μυρμήγκια, κατσαρίδες και λοιπά βαδιστικά έντομα. Έχει προηγμένη σύνθεση με δραστική ουσία chlorfenapyr και ευρύ πεδίο εφαρμογής. Έχει εγκριθεί για εφαρμογή σε οικιακές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, δημόσιους χώρους και χώρους αποθήκευσης, επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

 

Λίγα λόγια για το τμήμα Professional & Specialty Solutions της BASF

Το τμήμα Professional & Specialty Solutions της BASF έχει στην κατοχή του κορυφαίες δραστικές ουσίες, τόσο τρωκτικοκτόνων (flocoumafen, difenacoum) όσο και εντομοκτόνων (alphacypermethrin, fipronil και chlorfenapyr). Προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένες εφαρμογές για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τον άνθρωπο. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας είναι οι εξής:

  • Έλεγχος παρασίτων σε αστικές, περιαστικές και αγροτικές περιοχές.
  • Γκαζόν, καλλωπιστικά και λύσεις αρχιτεκτονικής τοπίου και κήπων.
  • Δημόσια υγεία.
  • Προστασία δασών [φυσικό και εκμετάλλευση] & κομμένης ξυλείας.
  • Διαχείριση ζιζανίων σε ακαλλιέργητες και λοιπές εκτάσεις.
  • Ερασιτεχνική αγορά σπίτι & κήπος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.pestcontrol.basf.gr.

 

Σχετικά με τη BASF

Στη BASF, δημιουργούμε χημεία εδώ και 150 χρόνια. Το εύρος των προϊόντων της εταιρείας εκτείνεται από τα χημικά, πλαστικά, προϊόντα υψηλής απόδοσης έως τα προϊόντα φυτοπροστασίας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Είμαστε η κορυφαία χημική εταιρεία στον κόσμο και συνδυάζουμε την οικονομική επιτυχία με την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευθύνη. Μέσω της επιστήμης και της καινοτομίας, βοηθάμε τους πελάτες μας σε σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας να ανταποκριθούν στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της κοινωνίας. Τα προϊόντα και οι λύσεις που προσφέρουμε συμβάλουν στην προστασία των φυσικών πόρων, στην εξασφάλιση διατροφής και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η συμβολή μας αυτή συνοψίζεται στη διατύπωση του εταιρικού μας σκοπού: Δημιουργούμε χημεία για ένα αειφόρο μέλλον. Η BASF κατέγραψε πωλήσεις €74,3 δισεκατομμυρίων το 2014 και απασχολούσε πάνω από 113.000 εργαζόμενους στο τέλος του ίδιου έτους. Η BASF είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Φρανκφούρτης (BAS), του Λονδίνου (BFA) και της Ζυρίχης (AN). Περισσότερες πληροφορίες για την BASF είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στο www.basf.com.

 

Αθηνά Κυλάφη

Υπεύθυνη επικοινωνίας

Τηλ.: 210 6860210

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δελτίο τύπου

23 Μαρτίου 2015

 

P01/15el

 

Αθηνά Κυλάφη

Υπεύθυνη επικοινωνίας

Τηλ.: 210 6860210

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Mythic® 10 SC, το νέο εντομοκτόνο της BASF

Επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του Mythic® 10 SC

Νέο, πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες απεντομωτές

Προηγμένη σύνθεση και υψηλή αποτελεσματικότητα στον έλεγχο των βαδιστικών εντόμων

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας