Τρίτη, 07 Απριλίου 2015

ΥΠΑΑΤ: Στα 10 και 11 Ευρώ το στρέμμα αντίστοιχα για το σκληρό σιτάρι και το ελαιόλαδο ανακοινώθηκαν τα ποιοτικά πριμ του άρθρου 68

ΥΠΑΑΤ: Στα 10 και 11 Ευρώ το στρέμμα αντίστοιχα για το σκληρό σιτάρι και το ελαιόλαδο ανακοινώθηκαν τα ποιοτικά πριμ του άρθρου 68

Μισό ευρώ πάνω για το σκληρό σιτάρι, μισό ευρώ κάτω για το ελαιόλαδο. Κάπως έτσι καθορίστηκαν εφέτος και σε σχέση με το προηγούμενο έτος τα ποιοτικά πριμ για το σκληρό σιτάρι (έτος 2014) και το ελαιόλαδο (έτος 2013/2014) βάσει του Άρθρου 68 σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις που υπόγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου.

Συγκεκριμένα κατά μισό ευρώ (από 9,5 ευρώ) αυξημένο σε σχέση με πέρυσι στα 10 ευρώ το στρέμμα καθορίστηκε το ποιοτικό πριμ για το σκληρό σιτάρι ενώ μειωμένο στα 11 ευρώ το στρέμμα (από 11,5 ευρώ) ορίστηκε το ποσό της ενίσχυσης για το ποιοτικό πριμ στο ελαιόλαδο βάσει του Άρθρου 68.

sklhro sitari

Κατεβάστε ΕΔΩ την Υπουργική Απόφαση για το ποιοτικό πριμ στο Σκληρό Σιτάρι

Κατεβάστε ΕΔΩ την Υπουργική Απόφαση για το ποιοτικό πριμ στο Ελαιόλαδο

 

Πηγή: minagric

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας