Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Sustainable Greece 2020 - H BASF Ελλάς υπέγραψε τη «Χάρτα για μια Βιώσιμη Ελλάδα 2020» και έγινε επίσημα «Πρεσβευτής Βιωσιμότητας»

Sustainable Greece 2020 - H BASF Ελλάς υπέγραψε τη «Χάρτα για μια Βιώσιμη Ελλάδα 2020» και έγινε επίσημα «Πρεσβευτής Βιωσιμότητας»

Ένα χρόνο μετά την επίσημη έναρξη της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, για μια Βιώσιμη Ελλάδα 2020 που υλοποιεί το QualityNet Foundation, σε συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό Θεσμικών, Επιχειρηματικών και Κοινωνικών Φορέων, παρουσίασε τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου λειτουργίας της σε ετήσια εκδήλωση, με κεντρική ομιλήτρια την κα. Λούκα Κατσέλη,

Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας.

Η BASF αποδεικνύοντας έμπρακτα την δέσμευσή της εταιρείας στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, υπέγραψε τη «Χάρτα για μια Βιώσιμη Ελλάδα 2020», στην ετήσια εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020 με θέμα «Ένα χρόνο μαζί σε ένα κοινό όραμα με στόχους και αποτελέσματα».header logo sustainable greece 2020

Η Πρωτοβουλία ήδη τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, έχει δημιουργήσει τις βάσεις ενός ισχυρού δικτύου 149 συμμετόχων φορέων/οργανισμών έχοντας μια συνολική εκπροσώπευση της Ελληνικής κοινωνίας όπως 33 επιχειρηματικοί φορείς, 120 επιχειρήσεις εκ των οποίων οι 49 αποτελούν τους Πρεσβευτές Βιωσιμότητας, 17 Οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 43 Οργανισμών της Κοινωνίας Πολιτών, θεσμικών φορέων, Κοινωνικών Εταίρων και Ακαδημαικών Ιδρυμάτων.

Μέρος της πρωτοβουλίας είναι και τα βραβεία βιωσιμότητας Bravo Awards 2015, για τα οποία η BASF Ελλάς είναι υποψήφια στις κατηγορίες Κοινωνία, Οικονομία και Περιβάλλον με τις εξής πρακτικές:

  • Κατασκευαστικά υλικά και λύσεις υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας. Εκστρατεία ενημέρωσης για ενεργειακή αναβάθμιση και μόνωση κτηρίων.
  • Στηρίζουμε τον πελάτη στην κρίση με ευνοϊκή πιστωτική πολιτική.
  • Ανίχνευση υπολειμμάτων δραστικών ουσιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε φρούτα και λαχανικά, σε συνεργασία με εργαστήρια χημικών αναλύσεων της Ελλάδας.
  • Υποστηρίζουμε το ποιοτικό ελληνικό αγροτικό προϊόν.

BASF GOUNARIS

basf 2 LONG

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας