Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Bayer CropScience και ΑΕΛ

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Bayer CropScience και ΑΕΛ

Τη διαφημιστική προβολή των προϊόντων φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεων για τη γεωργία της Bayer CropScience, κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, εντός του γηπέδου ΑΡΕΝΑ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του Απόστολου Κλοντζάρη, Country Head της Bayer CropScience και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τον Έλληνα αγρότη, η εταιρεία καθιέρωσε το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών BayWin στην ελληνική αγορά.

Ιδιαίτερα στον τομέα των σπόρων, η εταιρία πρόσφατα εγκαινίασε το πιλοτικό πρόγραμμα για το βαμβάκι «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax/CSF).

Πεπεισμένη για την αναγκαιότητα εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στην γεωργία, η Bayer CropScience τονίζει την πολυετή παρουσία της στην «καρδιά της αγροτικής κοινωνίας» την οποία υποστηρίζει ενεργά προσφέροντας τόσο καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας όσο και σπόρους αλλά και προϊόντα υγειονομικής σημασίας για επαγγελματίες.

bayer ael 144

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας