Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014

Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας

Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας

Μετά την παρουσία μας στην 25η Agrotica ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 6η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας, στις 24-27 Φεβρουαρίου 2014 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, όπου με χαρά ανακοινώνουμε ότι η FARMACON είναι χορηγός.

Στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας που φέτος έχει τον τίτλο «Ώρα Ευθύνης & Δράσης στη Φυτοπροστασία», θα παρουσιαστούν από έγκριτους γεωτεχνικούς επίκαιρα θέματα που αφορούν στην ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων φυτοπροστασίας, στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φάρμακων, στην ποιότητα και ασφάλεια των αγροτικών προϊόντων, στην προστασία του περιβάλλοντος, στη νομοθεσία των γεωργικών φαρμάκων, αλλά και στη νέα ΚΑΠ. Από το ραντεβού αυτό η Farmacon δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, καθώς οι εισηγήσεις συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη και ενημερώνουν γεωτεχνικούς, παραγωγούς και καταναλωτές αγροτικών προϊόντων.


Αφίσσα

Αφίσσα

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας