Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση συμμετοχής για το 5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Δήλωση συμμετοχής για το 5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος προχωρώντας στη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Μελισσοκομικού Συνεδρίου, σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης και τη συμβολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού,

απηύθυνε κάλεσμα στο σύνολο των φορέων του κλάδου για τη σύσταση της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου, η σύνθεση των οποίων έχει ως εξής:

 

OMSE MELISSOKOMOI

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. Ντούρας Βασίλης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε.)
2. Αχιλλέας Παπαστεργίου, Πρόεδρος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης
3. Ηλίας Χαλακατεβάκης, Μέλος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης
4. Γεώργιος Πίττας, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Τυποποιητών Συσκευαστών Εξαγωγέων Μελιού (ΣΕΤΣΕΜ)
5. Απόστολος Τσιούνης, Μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μελισσοκόμων - Βασιλοτρόφων - Παραγωγών Βασιλικού Πολτού & Λοιπών Προϊόντων Μέλισσος
6. Αλέξανδρος Γκουσιάρης, Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας Σηροτροφίας
7. Αγλαΐα Κοντοθανάση, γεωπόνος- επόπτρια μελισσοκομίας, Ο.Μ.Σ.Ε.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. Χρύσα Τανανάκη, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΑΠΘ
2. Πασχάλης Χαριζάνης, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΓΠΑ
3. Νικόλαος Εμμανουήλ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΖΩΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΠΑ
4. Φανή Χατζήνα, ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
5. Σοφία Γούναρη, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
6. Ηλίας Παπαδόπουλος, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ
7. Ανδρέας Θρασυβούλου, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ
8. Κατερίνα Καρατάσου, Κτηνίατρος- Επόπτρια μελισσοκομίας Ο.Μ.Σ.Ε.

Όσοι θέλουν να παρουσιάσουν εισήγηση στο συνέδριο θα πρέπει να το δηλώσουν στην Οργανωτική Επιτροπή εγγράφως, αποστέλλοντας ταυτόχρονα και περίληψη της εισήγησής τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ώστε να βγει εγκαίρως το πρόγραμμα και να δημοσιευθεί. Εφόσον επιθυμούν η εισήγησή τους να είναι στα πρακτικά του συνεδρίου θα πρέπει να αποστείλουν το κείμενο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Οι επιστήμονες που θέλουν να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες στο 5o Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο να αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην Επιστημονική Επιτροπή τον τίτλο και την περίληψη της εισήγησής τους. Οι εργασίες θα αφορούν πρωτότυπα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με τη μέλισσα την προσφορά της στην επικονίαση, τη βιολογία, την παθολογία και την μελισσοκομική πρακτική καθώς επίσης τα προϊόντα κυψέλης Θα δοθεί επίσης η δυνατότητα περιορισμένων εισηγήσεων σε γενικά θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως οι δηλητηριάσεις των μελισσών, η εμπορία των προϊόντων της μέλισσας, η διάσωση και επέκταση της χλωρίδας κ.ά.

Παρακαλούνται οι εισηγητές να αποστείλουν το πλήρες κείμενο της εργασίας τους μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου έτσι ώστε να μπει στα πρακτικά του συνεδρίου.

Επικοινωνία:

  • Γραμματεία Οργανωτικής Επιτροπής

κ.Κοντοθανάση Αγλαΐα τηλ 2410 533366, φαξ 2410549725, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Γραμματεία Επιστημονικής Επιτροπής

κ. Καρατάσου Κατερίνα τηλ 2410 549724, φαξ 2410549725, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  

Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση στο 5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο, να συμπληρώσουν τη συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής και να την αποστείλουν έως τις 23 Οκτωβρίου ώστε να συμπεριληφθούν στο τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου. Η αποστολή των περιλήψεων ή και ολοκληρωμένων εισηγήσεων, ώστε να συμπεριληφθούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου, μπορεί να γίνει έως τις 20 Νοεμβρίου 2015. Οι περιλήψεις θα πρέπει να είναι μέχρι 220 λέξεις (μια σελίδα, arial 12)

symmetoxh melissokomiko synedrio 

 

 Πηγή: Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας