Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Τα προϊόντα Kocide ® : τα μοναδικά υδροξείδια του χαλκού που αποτελούνται από παραδοσιακά κρύσταλλα χαλκού και νάνο-μόρια BioActive ™

Τα προϊόντα Kocide ® : τα μοναδικά υδροξείδια του χαλκού που αποτελούνται από  παραδοσιακά κρύσταλλα χαλκού και νάνο-μόρια BioActive ™

Τα προιόντα Kocide® με την μοναδική διαμόρφωση των μικροκρυστάλλων τους (μικρά αστέρια, εικ 1) και το άριστο μέγεθός του κόκκου τους παρέχουν μεγάλη περιοχή επιφάνειας και συνεπώς απελευθερώνουν μεγάλες ποσότητες ιόντων χαλκού για την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενειών.

Eίναι τα μοναδικά υδροξείδια του χαλκού που αποτελούνται από παραδοσιακά κρύσταλλα χαλκού και νάνο-μόρια BioActive™. Τα Νάνο-μόρια είναι ''εγκλωβισμένα'' μέσα σε μία πατενταρισμένη ''μήτρα'' (Εικ 2).

kocide image1    kocide image2

Eικόνα 1: Mικροκρύσταλλοι                                   Εικόνα 2:  Νανο-μόρια BioActive™

 

Η ''μήτρα'' αποτρέπει τη συσσώρευση των νάνο-μορίων και εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κάλυψη, το ανώτατο όριο της βιολογικής διαθεσιμότητας ιόντων χαλκού και την ανώτερη αποτελεσματικότητα, διατηρώντας συγχρόνως το σωστό επίπεδο επιλεκτικότητας.

Από τις 21 Αυγούστου 2014, ο στρατηγικός συνεργάτης της Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΒΕΕ, η MITSUI & Co., ανακοίνωσε την αγορά όλων των προϊόντων Kocide® από την DuPont de Nemours για την παγκόσμια αγορά. Η συμφωνία αυτή αφορούσε όλα τα εμπορικά ονόματα και τις εγκρίσεις κυκλοφορίας, το εργοστάσιο παραγωγής στο Houston του Texas, καθώς και όλες τις πατέντες γύρω από την τεχνολογία παραγωγής των προϊόντων. Η νέα εταιρία που διαχειρίζεται πλέον τα προϊόντα Kocide® είναι η KOCIDE LLC, θυγατρική εταιρία της MITSUI & Co. στις Η.Π.Α

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τους τοπικούς γεωπόνους και τους γεωπόνους της Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΒΕΕ

kocide2000

 

kocide opti

 

 

 

kne banner

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας