Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Nέος επικεφαλής για την BASF Νότιας Ευρώπης στον Τομέα Προϊόντων Φυτοπροστασίας ο Alberto Ancora

Nέος επικεφαλής για την BASF Νότιας Ευρώπης στον Τομέα Προϊόντων Φυτοπροστασίας  ο Alberto Ancora

hxTSm3ZP 400x400

Από την 1η Οκτωβρίου 2015, ο Alberto Ancora, επικεφαλής του Τομέα Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF στην Ιταλία, θα είναι και επικεφαλής του Τομέα Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF στη Νότια Ευρώπη, διατηρώντας προσωρινά τα σημερινά του καθήκοντα.

Ο Alberto Ancora, 49 ετών, γεωπόνος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα προϊόντων φυτοπροστασίας τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και διεθνώς. Έχει διατελέσει σε πολλές θέσεις ευθύνης στην Ιταλία, ενώ στην προτελευταία του θέση ο Alberto είχε την ευκαιρία να αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία και στο εξωτερικό, όντας για 5 έτη Επικεφαλής Διεύθυνσης ελαιούχων καλλιεργειών και αραβόσιτου της BASF για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Μέση Ανατολή. Σήμερα ο Alberto Ancora είναι Αντιπρόεδρος του Ιταλικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας Agrofarma και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Σχολής Αγροδιατροφικής Διοίκησης και Οικονομίας (SMEA) στην Κρεμόνα της Ιταλίας. Ο νέος Επικεφαλής διαδέχεται τον Δρα. José Munhoz Felippe, που αναλαμβάνει, ως Αντιπρόεδρος, τον Τομέα Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF στην Βραζιλία.

 

Σχετικά με τη BASF

Στη BASF, δημιουργούμε χημεία εδώ και 150 χρόνια. Το εύρος των προϊόντων της εταιρείας εκτείνεται από τα χημικά, πλαστικά, προϊόντα υψηλής απόδοσης, τα προϊόντα φυτοπροστασίας έως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Είμαστε η κορυφαία χημική εταιρεία στον κόσμο και συνδυάζουμε την οικονομική επιτυχία με την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευθύνη. Μέσω της επιστήμης και της καινοτομίας, βοηθάμε τους πελάτες μας σε σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας να ανταποκριθούν στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της κοινωνίας. Τα προϊόντα και οι λύσεις που προσφέρουμε συμβάλουν στην προστασία των φυσικών πόρων, στην εξασφάλιση διατροφής και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η συμβολή μας αυτή συνοψίζεται στη διατύπωση του εταιρικού μας σκοπού: Δημιουργούμε χημεία για ένα αειφόρο μέλλον. Η BASF κατέγραψε πωλήσεις €74,3 δισεκατομμυρίων το 2014 και απασχολούσε πάνω από 113.000 εργαζόμενους στο τέλος του ίδιου έτους. Η BASF είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Φρανκφούρτης (BAS), του Λονδίνου (BFA) και της Ζυρίχης (AN). Περισσότερες πληροφορίες για την BASF είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στο www.basf.com.

Σχετικά με τον τομέα Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF

Με πωλήσεις € 5,4 δις. το 2014, ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη φυτοπροστασία, την επένδυση σπόρων, βιολογικά σκευάσματα καθώς επίσης τεχνολογία για τη διαχείριση των θρεπτικών συστατικών και της καταπόνησης των φυτών. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει επίσης προϊόντα για τη χλόη (γρασίδι) και τα καλλωπιστικά φυτά, για τη δημόσια υγεία και την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών. Ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας στηρίζοντας τον αγρότη στην προστασία και τη βελτιστοποίηση της γεωργικής παραγωγής, προσφέροντας του έτσι τη δυνατότητα να παράγει τρόφιμα υψηλής ποιότητας πιο αποτελεσματικά.

Συμπληρωματικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.agro.basf.com ή στα social media channels.

basf 2 LONG

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας