Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

Tri-master® 19SC: Η νέα πρόταση στα χαλκούχα σκευάσματα!

AGROLOGY ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ| BLOG
Tri-master® 19SC: Η νέα πρόταση στα χαλκούχα σκευάσματα!

Η Agrology χρησιμοποιώντας την εμπειρία που έχει αποκτήσει εδώ και αρκετά χρόνια από την παραγωγή χαλκούχων σκευασμάτων σε υγρή μορφή και βλέποντας τη μεγάλη αποδοχή που έχουν τα χαλκούχα σκευάσματα νέας γενιάς, παράγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά το Tri-master® 19SC.

Το Tri-master® 19SC είναι ένα υγρό υδατικό εναιώρημα τριβασικού θειικού χαλκού που μοιάζει πάρα πολύ στη μοριακή δομή με τον Βορδιγάλειο πολτό και ανήκει στην κατηγορία των χαλκούχων μυκητοκτόνων-βακτηριοκτόνων. 

Στη βιβλιογραφία αναφέρεται ότι μετά τη διάλυση του Βορδιγάλειου πολτού στο νερό, η δραστική ουσία που σχηματίζεται, είναι ο τριβασικός θειικός χαλκός. Έτσι σε πολλές χώρες, όπως οι Η.Π.Α., ο τριβασικός θειικός χαλκός είναι συνώνυμο του Βορδιγάλειου πολτού.

Εγγυημένη  σύνθεση:

► Μεταλλικός χαλκός (σε μορφή τριβασικού θειϊκού χαλκού): 19,3% β/ο

► Βοηθητικές ουσίες: 68,98% β/β.

Το Tri-master® 19SC έχει το ίδιο φάσμα δράσης με αυτό του Βορδιγάλειου πολτού, μεγάλη υπολειμματική δράση (10-15 μέρες) και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση πολλών ασθενειών στα δένδρα και τα κηπευτικά.

Οι δόσεις του Tri-master® 19SC διαφοροποιούνται από περιοχή σε περιοχή ανάλογα, με τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες που επικρατούν.

Tri master logo

Πλεονεκτήματα

✔  Άριστη  προσκολλητικότητα  του ψεκαστικού  υγρού  και  μεγαλύτερη επικάλυψη  της  επιφάνειας  ψεκασμού

Επειδή  τα  χαλκούχα  σκευάσματα,  έχουν  προστατευτική  δράση, η αποτελεσματικότητά  τους εξαρτάται από την χρονική διάρκεια που θα βρίσκονται  στην  ψεκαζόμενη  επιφάνεια. Το Tri-master® 19SC έχει  αυξημένη προσκολλητικότητα με αποτέλεσμα να προστατεύει τις καλλιέργειες για μεγάλο διάστημα.

✔  Σταθερότητα κατά την αποθήκευση

Η  φόρμουλα  του Tri-master® 19SC, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε το προϊόν να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τουλάχιστον 2 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής του.

✔  Ευκολία και ασφάλεια κατά τη χρήση

Αποφυγή δημιουργίας σκόνης κατά το άνοιγμα  της  συσκευασίας.  Ο  χαλκός ανήκει  στα  βαρέα  μέταλλα  και  όταν εισπνέεται είναι εξαιρετικά ανθυγιεινός για όλους τους οργανισμούς.

✔  Ιδανική κοκκομετρία

Το μέγεθος του κόκκου  παίζει  σημαντικό  ρόλο  στην αιώρηση του σκευάσματος στο νερό και την αποφυγή δημιουργίας λάσπης στο βυτίο. Έτσι αυξάνεται η αποτελεσματικότητα του, αφού δεν χάνεται προϊόν.

✔  Καλή συνδυαστικότητα

Το Tri-master® 19SC δεν περιέχει διαλύτη με  αποτέλεσμα  να  συνδυάζεται  με  τα περισσότερα γεωργικά φάρμακα.

Το Tri-master® 19SC είναι μια νέα μορφή χαλκούχου σκευάσματος της Agrology, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαλκούχα προϊόντα της εταιρείας, μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη ποιοτικής και ποσοτικής παραγωγής.


Nutrimasters Sales Footer 01 1024x847

AGR Logo EN

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας