Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Κομφούζια από την ANTHESIS, για την καταπολέμηση των εχθρών της παραγωγής

ANTHESIS
Κομφούζια από την ANTHESIS, για την καταπολέμηση των εχθρών της παραγωγής

Tα καινοτόμα προϊόντα της ANTHESIS για τον έλεγχο της Καρπόκαψας (Cydia pomonella), φυλλοδέτη, ανάρσιας, στις καλλιέργειες της μηλιάς, αχλαδιάς, καρυδιάς και φουντουκιάς.

ISOMATE CM MISTER / ISOMATE CTT

Το Isomate CM MISTER και το Isomate CTT, είναι προϊόντα τα οποία στηρίζονται στην Μέθοδο Παρεμπόδισης Σύζευξης.

Για την επιτυχία της μεθόδου θα πρέπει και τα δύο προϊόντα να τοποθετούνται ΠΡΙΝ από την πτήση των εντόμων της διαχειμάζουσας γενιάς, καθώς επίσης να γίνεται συνεχής παρακολούθηση του πληθυσμού του εχθρού, έτσι ώστε αν κριθεί απαραίτητο να επέμβουμε άμεσα όταν οι πληθυσμοί του εντόμου είναι ακόμα χαμηλοί.

 

isomate CTT

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ISOMATE CM MISTER /ISOMATE CTT

► Συντελούν στην ελαχιστοποίηση των ψεκασμών με συμβατικά εγκεκριμένα εντομοκτόνα, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των χημικών υπολειμμάτων στους καρπούς και την αύξηση της εμπορικής αξίας των προϊόντων (πλεονέκτημα για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών)

► Είναι φιλικά προς τον χρήστη, τον καταναλωτή και το περιβάλλον (Low risk)

► Είναι συμβατά με την ωφέλιμη πανίδα, ενώ τα έντομα εχθροί δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητες

► Αποτελούν οικονομική λύση, ενώ λόγω της διάρκειας δράσης του (τουλάχιστον 150 ημέρες), η εφαρμογή του πριν την έναρξη της πτήσης των ακμαίων της διαχειμάζουσας γενιάς, καλύπτει επαρκώς όλη την καλλιεργητική περίοδο.

isomate cm mister

ISOMATE A/OFM / ISONET LR

Το Isomate A/OFM και Isonet LR, στηρίζονται στις Φερομόνες Παρεμπόδισης Σύζευξης για τον έλεγχο της καρπόκαψας (Grapholita molesta) και της Ανάρσιας (Anarsia lineatella) σε ροδακινιά και δαμασκηνιά και του Φυλλοδέτη (Adoxophyes orana) σε Μηλοειδή και Πυρηνόκαρπα, αντίστοιχα.

Οι εξατμιστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοναδικό μέσο ελέγχου της καρπόκαψας της ανάρσιας και του φυλλοδέτη με την προϋπόθεση οτι οι πληθυσμοί των εντόμων είναι χαμηλοί και δε λαμβάνει χώρα μετακίνηση συζευγμένων θηλυκών. Εάν οι πληθυσμοί της καρπόκαψας, της ανάρσιας και του φυλλοδέτη είναι πολύ υψηλοί, η χρήση των εξατμιστήρων πρέπει να συνδυαστεί με συμπληρωματικές εφαρμογές χημικών ή / και βιολογικών σκευασμάτων, προκειμένου να μειώσουμε τους πληθυσμούς των εντόμων.

isomate A OFM

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ISOMATE A/OFM – ISONET LR

► Ελαχιστοποίηση χημικών υπολειμμάτων

► Δεν απαιτείται περίοδος ασφαλείας μεταξύ τελευταίας επέμβασης και συγκομιδής, προστατεύοντας έτσι την παραγωγή μέχρι και την ημέρα της συγκομιδής

► Είναι φιλικά προς τον χρήστη (εφαρμοστή), τον καταναλωτή και το περιβάλλον

► Συμβατά με την ωφέλιμη πανίδα

► Είναι ιδανικά εργαλεία στα προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (IPM)

► Είναι οικονομικά και λόγω της διάρκειας δράσης του (τουλάχιστον 150 ημέρες), μία εφαρμογή πριν να αρχίσει η πτήση των ακμαίων της γενιάς που διαχειμάζει, καλύπτει επαρκώς όλη την καλλιεργητική περίοδο.

ISONET LR

 LINE EPIKOINWNIAS

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας