Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασία στο Βαμβάκι, από τη FARMA-CHEM

FARMA-CHEM
Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασία στο Βαμβάκι, από τη FARMA-CHEM

Η FARMA-CHEM προσφέρει λύσεις για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Η αντιμετώπιση των ζιζανίων στο βαμβάκι αποτελεί πρακτική ουσιώδους σημασίας σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας.

Η κατάλληλη ζιζανιοκτονία είναι η βάση για την επίτευξη ικανοποιητικών αποδόσεων μέσω της μείωσης του ανταγωνισμού που προκύπτει από τους πληθυσμούς των ζιζανίων. Η καταπολέμηση των εντόμων που μπορούν να ζημιώσουν την καλλιέργεια πρέπει να είναι έγκαιρη, στοχευμένη και αποτελεσματική.

Οι εχθροί αυτοί μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες απώλειες, μειώνοντας την παραγωγή, προκαλώντας ανεπανόρθωτες ζημιές στους καρπούς, με αποτέλεσμα την μείωση της εμπορικής τους αξίας.

Στη FARMA-CHEM μέσω των συνεργασιών με καταξιωμένες εταιρίες όπως GALENIKA-FITOFARMACIJA, AFRASA, SHARDA, προσφέρεται στον παραγωγό ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την καλλιέργεια βαμβακιού για την καλύτερη διαχείριση της σοδιάς του.

Η FARMA-CHEM διαθέτει αξιόπιστες λύσεις καθ’ όλη την καλλιεργητική περίοδο, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη θρέψη και τη φυτοπροστασία της καλλιέργειας.

Επιπλέον, η πολύχρονη εμπειρία των γεωπόνων της εταιρείας στην καλλιέργεια, το άρτια καταρτισμένο Τεχνικό Τμήμα και η συνεχής συνεργασία με ξένα κι ελληνικά ερευνητικά ιδρύματα και ερευνητικούς οργανισμούς, μεγαλώνουν την παρέμβαση της εταιρείας στην καλλιέργεια όλο και περισσότερο και καθιστούν την FARMA-CHEM την ανερχόμενη δύναμη στο βαμβάκι.

Η FARMA-CHEM προσφέρει λύσεις για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Στα χέρια του παραγωγού παρέχονται ισχυρά ζιζανιοκτόνα όπως τα BASAR (S-metolachlor), OCTON (fluometuron), FALCON 24 EC (clethodim), RECEIPT 4 EC (Quizalofop-P-tefury), PENDALL 33 EC (Pendimethalin) για την καταπολέμηση των ετήσιων πλατύφυλλων και αγρωστωδών ζιζανίων.

Η εταιρεία παρέχει επίσης μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον άριστο έλεγχο των σημαντικότερων  εντομολογικών εχθρών της καλλιέργειας.

GAME LIQ 20 SL (acetamiprid), HARPUN(Pyriproxifen), RULE 50 WG (Flonicamid),  GRIAL 2,5 ECDEMETRINA POLUXPOLECI 2,5 EC (Deltamethrin), SPIRTO MAX 500 EC (cypermethrin), ECHO 48 EC (Chlorpyrifos) καταπολεμούν άμεσα και αποτελεσματικά σημαντικούς εχθρούς της καλλιέργειας όπως οι αφίδες, τα τζιτζικάκια, οι αλευρώδεις, το πράσινο σκουλήκι και οι θρίπες.

farmaconcotton


Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, επισκεφθείτε το επίσημο site της FARMA-CHEM 

Farmachem RG Logotype

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας