Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

CARNADINE 20SL: Νέο εντομοκτόνο με έγκριση στην Ελιά για Πυρηνοτρήτη και Δάκο, από την K&N Ευθυμιάδης

K&N Ευθυμιάδης
CARNADINE 20SL: Νέο εντομοκτόνο με έγκριση στην Ελιά για Πυρηνοτρήτη και Δάκο, από την K&N Ευθυμιάδης

Η Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ σας προτείνει το νέο εντομοκτόνο CARNADINE 20SL (acetamiprid 20%) –με έγκριση στην ελιά για Πυρηνοτρήτη και Δάκο– για αποτελεσματική, μεγάλης διάρκειας προστασία της παραγωγής.

Το CARNADINE 20SL με δραστική ουσία το acetamiprid απορροφάται γρήγορα από τους φυτικούς ιστούς (διελεσματική και διασυστηματική κίνηση) καταπολεμώντας τις προνύμφες στον καρπό πριν προκαλέσουν ζημιές.

Η δραστική ουσία acetamiprid χρησιμοποιείται ήδη με άριστα αποτελέσματα σε πολλές καλλιέργειες για την καταπολέμηση Αφίδων, Αλευρωδών, Λεπιδόπτερων, Δίπτερων, Θριπών και Κολεόπτερων.

Η έγκριση του CARNADINE 20SL  στην καλλιέργεια της ελιάς δίνει στους παραγωγούς ένα νέο αποτελεσματικό εφόδιο στη καταπολέμηση των δύο εντόμων χωρίς προβλήματα ανθεκτικότητας.

1

Κατηγορία και τρόπος δράσης:

Διασυστηματικό εντομοκτόνο επαφής και στομάχου, με ευρύ φάσμα δράσης εναντίον κυρίως μυζητικών εντόμων όπως οι αφίδες, οι αλευρώδεις, τα τζιτζικάκια και εναντίον ορισμένων λεπιδόπτερων, κολεόπτερων, δίπτερων και θριπών.

Το acetamiprid δρα δεσμεύοντας τους μετασυναπτικούς(νικοτινικούς) υποδοχείς της ακετυλοχολίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εντόμου.

2

Διασυστηματική και διελασματική κίνηση του Acetamiprid

To Carnadine, με δραστική ουσία το acetamiprid, απορροφάται γρήγορα από τους φυτικούς ιστούς και μετακινείται στο εσωτερικό τους διασυστηματικά και διελασματικά, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία ακόμα και εκείνων των ιστών που δεν έχουν έρθει σε επαφή με το ψεκαστικό υγρό, καθώς και εκείνων της νέας βλάστησης.

ΦΑΣΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

3

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 1. Χρησιμοποιείτε τη μεγάλη δόση σε περίπτωση μεγάλης προσβολής. 2. Μην ψεκάζετε κατά την άνθηση των καλλιεργειών με εντομόφιλη επικονίαση. 3. Να μην ξεπερνούνται οι μέγιστες δόσεις ανά στρέμμα.

4

Πλεονεκτήματα:

► Ευκολία διάλυσης και δοσομέτρησης.

► Συνδυαστικότητα με τα περισσότερα φυτοπροστατευτικά προϊόντα και προϊόντα θρέψης.

► Διασυστηματική και διελεσματική κίνηση.

► Γρήγορη δράση, μεγάλη διάρκεια.

► Καταπολέμηση σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του εντόμου, από προνύμφη σε ενήλικο.

5

line

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας