Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021

Μετά τις Βροχές…έρχεται το JULIETTA

ANTHESIS
Μετά τις Βροχές…έρχεται το JULIETTA

Τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί έντονες βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα την αύξηση της ατμοσφαιρικής υγρασίας σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Ειδικότερα στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ανάπτυξης βοτρύτη. Καθώς λαμβάνουν χώρα κάποιες καλλιέργητικές εργασίες που δημιουργούν στα φυτά πληγές - σημεία εισόδου για το παθογόνο, ο κίνδυνος αυξάνεται περαιτέρω.

Μπλόκαρε την ανάπτυξη του Βοτρύτη με το Julietta… Την φυσική ασπίδα των πληγών…

✔ Προστάτεψε αποτελεσματικά τους καρπούς της παραγωγής σου μέχρι και την τελευταία μέρα της συγκομιδής.

✔ Μερίμνησε για την άριστη μετα-συλλεκτική διάρκεια της συγκομιδής σου από το χωράφι μέχρι και το πιάτο του καταναλωτή. 

Το Julietta που αποτελεί το καινοτόμο μυκητοκτόνο της Anthesis κατά του Βοτρύτη και της Μονίλιας σε πληθώρα καλλιεργειών,  περιέχει το στέλεχος LAS 02 του ωφέλιμου μύκητα Saccharomyces cerevisiae. Το συγκεκριμένο στέλεχος πολλαπλασιάζεται ταχύτατα σε πληγές που δημιουργούνται από διάφορες εργασίες (συγκομιδή, αποφύλλωση, αφαίρεση παραφυάδων), άνθη ή σημεία διατροφής εντόμων. Το αποτέλεσμα είναι να καταλαμβάνει «τον χώρο και την τροφή» πριν από τα Παθογόνα, αποτρέποντας την ανάπτυξη τους (καθώς διακρίνεται για την ικανότητα επιβίωσής του σε μεγάλο εύρος συνθηκών).

Οι εφαρμογές τις τελευταίες ημέρες πριν από τη συγκομιδή εκτός από ευελιξία (δεν υπάρχουν ημέρες αναμονής για συγκομιδή - PHI: 0 ημέρες) παρέχουν και μετασυλλεκτική προστασία στους καρπούς.

Το Julietta είναι κατάλληλο για χρήση στην Ολοκληρωμένη και στη Βιολογική Γεωργία και αποτελεί άριστη λύση σε προγράμματα διαχείρισης μηδενικών υπολειμμάτων.  Είναι εύκολο στην εφαρμογή και στην ανάμειξη, γιατί έχει άριστη συνδυαστικότητα με προϊόντα φυτοπροστασίας και θρέψης και διατηρεί την αποτελεσματικότητά του σε διαφορετικές συνθήκες pH και σκληρότητας νερού. 


 ANTHESIS LOGO TRANSPARENT

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας