Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Συνέδριο για την προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των υδάτινων πόρων

Συνέδριο για την προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των υδάτινων πόρων

To TEI Θεσσαλίας, σας προσκαλεί στο τελικό συνέδριο που διοργανώνει ως επικεφαλής του έργου «Adapt2change: Προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των υδάτινων πόρων».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:30πμ στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Αντικείμενο του συνεδρίου θα είναι: «Τελικό Συνέδριο του έργου Adapt2Change» και προτάσεις για προσαρμογή στην νέα κοινή αγροτική πολιτική» .

Καθώς η κλιματική αλλαγή αναμένεται να επιδεινώσει την έλλειψη υδατικών πόρων, το έργο εισάγει μια καινοτόμο προσέγγιση για την ελαχιστοποίηση της ζήτησης νερού στο γεωργικό τομέα και τη μείωση της ενεργειακής ζήτησης, με ταυτόχρονη απομάκρυνση της ρύπανσης από τη γεωργία, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την ΕΕ, επειδή βασίζεται σε αβαθή γεωθερμική ενέργεια που είναι ευρέως διαθέσιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.adapt2change.eu ή να επικοινωνήσετε με το ΤΕΙ Θεσσαλίας (Καθ. Αλέξανδρος Παπαχατζής – Συντονιστής Έργου στο τηλ: 2410 684283, e‐mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση Εκδήλωσης

prosklhsh

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

programma

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας