Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014

Συμμετοχή της FARMACON στο 17ο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο

Συμμετοχή της FARMACON στο 17ο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο

Στο Συνεδριακό χώρο του Domotel Xenia στο Βόλο, θα φιλοξενηθεί το 17ο Φυτοπαθολογικό συνέδριο, από τις 13 έως και τις 17 Οκτωβρίου 2014. Βάση προγράμματος η παρουσίαση της FARMACON θα γίνει από τον κ.Καραστέργιο, Διευθυντή Έρευνας & Ανάπτυξης της Farmacon, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στις 16:45.

Η Farmacon παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ποιότητας, μέσω της φιλικής για το χρήστη δικτυακής πύλης www.farmacon.gr, με στόχους την προώθηση της αειφόρου γεωργίας και των ορθών γεωργικών πρακτικών, την υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στον ευρύτερο αγροτικό τομέα και την πλήρωση του κενού τεχνικής πληροφόρησης. Η πύλη αποτελείται από τις δυναμικά συνδεδεμένες συνδρομητικές ενότητες της βάσης δεδομένων, της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης και των αγρονομικών εργαλείων, αλλά και από πληθώρα ελεύθερων ενοτήτων. Η ενότητα της βάσης δεδομένων παρέχει τη δυνατότητα απλής ή σύνθετης αναζήτησης και σύγκρισης όλων των εμπορικά διαθέσιμων στην Ελλάδα φυτοπροστατευτικών προϊόντων, οι παρουσιάσεις των οποίων συνοδεύονται από εγκρίσεις, τεχνικά δεδομένα και αριθμομηχανή υπολογισμού δόσης, ενώ παρέχονται και στοιχεία για τα όρια υπολειμμάτων, την τοξικότητα δραστικών ουσιών σε ωφέλιμους οργανισμούς και την ανθεκτικότητα ποικιλιών και υβριδίων σε ασθένειες. Στην ενότητα της βιβλιοθήκης παρουσιάζονται ενημερωμένες συνόψεις του βιολογικού κύκλου, των συμπτωμάτων και των μεθόδων καταπολέμησης των ασθενειών, οι οποίες συνοδεύονται από ψηφιακές φωτογραφίες του ελληνικού χώρου και λεξικό τεχνικής ορολογίας. Μέσω των αγρονομικών εργαλείων, όπως η κλείδα αναγνώρισης ασθενειών και η βάση υπολειμμάτων, παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης και η μεγιστοποίηση της ποιότητας και ασφάλειας των αγροτικών προϊόντων. Η Farmacon δεν εμπλέκεται σε εμπορικές δραστηριότητες και παρέχει υπηρεσίες με έμφαση στην αμερόληπτη τεχνική υποστήριξη του αγροτικού τομέα.

Δείτε το Πρόγραμμα του 17ου ΠΦΣ εδώ

Δείτε την Αφίσα του 17ου ΠΦΣ εδώ

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας