Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017

Ημερίδα ΟΠΕΚΕΠΕ με θέμα την «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017» στην AGROTHESSALY 2017

Ημερίδα ΟΠΕΚΕΠΕ με θέμα την «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017» στην AGROTHESSALY 2017

Ενόψει της επικείμενης διοργάνωσης της «Agrothessaly 2017» 9-12 Μαρτίου 2017 και της ταυτόχρονης έναρξης της υποβολής των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης 2017, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το Επιμελητήριο Λάρισας σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή 10/3/2017

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθέι τις ώρες 15:00-17:30 με βασικό θέμα την «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017» στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που θα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Στόχος της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση των γεωργών και κτηνοτρόφων της χώρας σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα παραστατικά που πρέπει να διαθέτουν τόσο κατά την υποβολή της Αίτησης όσο και κατά τους μετέπειτα ελέγχους της υπηρεσίας μας, έτσι ώστε να μειωθούν όσο είναι δυνατό, τα λάθη και οι παραλείψεις που οδηγούν σε προβλήματα των πληρωμών τους.

Οι έγκαιρες και πλήρεις πληρωμές των ενισχύσεων στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους καθώς η αποφυγή των προστίμων και καταλογισμών για τη χώρα μας αναδεικνύουν την τεράστια σημασία της σωστής υποβολής της Αίτησης. Επίσης θα συζητηθούν και άλλα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο όπως πχ οι μεταβιβάσεις των δικαιωμάτων, που θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία των ενδιαφερόμενων παραγωγών καθώς και όλων των εμπλεκόμενων σε αυτή τη διαδικασία φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων θα βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς ο ενημερωμένος παραγωγός δηλώνει σωστά και πληρώνεται έγκαιρα, χωρίς μειώσεις και καθυστερήσεις.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας, στείλτε μας τα email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας