Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017

Ημερίδα του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας με θέμα "Προτάσεις για την Ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού Τομέα" στην AGROTHESSALY 2017

Ημερίδα του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας με θέμα "Προτάσεις για την Ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού Τομέα" στην AGROTHESSALY 2017

Το «Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλίας» (ΑΤΕΙ/Θ), συμμετέχει στην 11η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία, “AgroThessaly 2017”, με δύο περίπτερα και με την διοργάνωση ενημερωτικής Ημερίδας για τους αγρότες, κτηνοτρόφους και τους γεωτεχνικούς.

Η Έκθεση θα γίνει στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στην Λάρισα, από 9 έως και 12 Μαρτίου 2017 και την διοργάνωση της πλέον, την έχει αναλάβει, μαζί με τον Δήμο Λάρισας και η ΔΕΘ-Helexpo.

Τα δύο περίπτερα του ΑΤΕΙ/Θ, βρίσκονται στον στεγασμένο χώρο της «Τέντας Α» (ΤΕΑ) με αριθμό stand D-22 και D-15 και είναι αντίστοιχα του «τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων» και του Θεσμοθετημένου «Εργαστηρίου Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων» που Διευθύνεται από τον Καθηγητή του τμήματος Δρ. Αλέξανδρο Παπαχατζή.

Επίσης στα πλαίσια των Παράλληλων Εκδηλώσεων, το ΑΤΕΙ/Θ, διοργανώνει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και τις ώρες 10:00 με 14.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Έκθεσης, ανοιχτή Ημερίδα με θέμα:

«ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ»

 

Σας προσκαλούμε όλους σας, να επισκεφτείτε τα δύο Περίπτερά μας με τα ενδιαφέροντα εκθέματα για τις πιο σύγχρονες προτάσεις για καλλιέργειες και εκτροφή ζώων, που θα παρουσιαστούν αναλυτικά και στην Ημερίδα.

Ιδιαίτερες Προσκλήσεις, δεν θα σταλούν.

Πρόγραμμα Hμερίδας ΤΕΙ

 

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας