Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

HAIFA: Nέο εργοστάσιο παραγωγής λιπασμάτων ελεγχόμενης αποδέσμευσης στη Γαλλία

HAIFA: Nέο εργοστάσιο παραγωγής λιπασμάτων ελεγχόμενης αποδέσμευσης στη Γαλλία

Η HAIFA ανακοίνωσε την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων ελεγχόμενης αποδέσμευσης CRF* στην πόλη Lunel στη Ν. Γαλλία, το οποίο θα αυξήσει την υπάρχουσα ετήσια παραγωγή των λιπασμάτων της Multicote™, CoteN™ και MultiGreen™ κατά 16.000 τόνους.

haifa bannerΤο κόστος κατασκευής του εργοστασίου αναμένεται να αγγίξει τα 8 εκατομμύρια δολάρια, θα απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την παραγωγή λιπασμάτων ελεγχόμενης αποδέσμευσης έως και 24.000 τόνους ετησίως.
«Η απόφαση μας να κατασκευάσουμε μία μονάδα παραγωγής λιπασμάτων ελεγχόμενης αποδέσμευσης CRF* στη Γαλλία αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα της παγκόσμιας στρατηγικής της HAIFA σε σχέση με την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της ευρωπαϊκής αγοράς για τα λιπάσματα ελεγχόμενης αποδέσμευσης Multicote™, CoteN™ και MultiGreen™» δήλωσε ο κος Nadav Shachar, Διευθύνων Σύμβουλος της HAIFA.

                                            *Controlled Release Fertilizer

 

Multicote haifa jpegergostasio haifa

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της HAIFA εδώ

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας