Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Παρατείνονται έως 17 Νοεμβρίου, οι αιτήσεις πληρωμής του Μέτρου «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων»

Παρατείνονται έως 17 Νοεμβρίου, οι αιτήσεις πληρωμής του Μέτρου «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων»

Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, ορίστηκε η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων πληρωμής έτους υλοποίησης 2012-2013, για τους δικαιούχους του Μέτρου 132 «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων» του ΠΑΑ 2007-2013.


agro proiontaΌσες αιτήσεις κατατεθούν έως και την Παρασκευή 12-12-2014, δηλαδή 25 ημερολογιακές ημέρες έπειτα της ορισμένης ως καταληκτικής ημερομηνίας, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες, με μείωση του ποσού κατά 1%για κάθε εργάσιμη ημέρα. Εντός αυτών των προθεσμιών ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράτασης, ενημερώνοντας εγγράφως την αρμόδια ΔΑΟΚ σχετικά με την αδυναμία υποβολής της αίτησης πληρωμής. Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί αίτηση πληρωμής ή αίτηση παράτασης εντός αυτών των προθεσμιών, το έργο θα θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε.

 


Πηγή : paseges.gr

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας