Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Η AGROLAB RDS επεκτείνεται και στην Κύπρο!

REDESTOS - Efthymiadis Agrotechnology Group
Η AGROLAB RDS επεκτείνεται και στην Κύπρο!

O Όμιλος REDESTOS - Efthymiadis Agrotechnology Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σημαντική επιχειρηματική εξέλιξη που πρόσφατα υλοποιήθηκε, στον κλάδο των Εργαστηριακών Αναλύσεων. 

AGROLAB RDS CYPRUS

H AGROLAB RDS, εταιρεία μέλος του Ομίλου, επεκτείνεται περαιτέρω στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής του Ομίλου REDESTOS - Efthymiadis Agrotechnology Group, ο εργαστηριακός κλάδος του Ομίλου αποφάσισε να επενδύσει στην Κύπρο, επιτυγχάνοντας την πρώτη, ολοκληρωμένη και με πλήρεις εργαστηριακές εγκαταστάσεις παρουσία του σε άλλη χώρα, δημιουργώντας έτσι τον Όμιλο Εργαστηρίων AGROLAB RDS.

Το εγχείρημα αυτό αποτελεί απόρροια της μεγάλης ανάπτυξης που πέτυχε η ελληνική εταιρία AGROLAB RDS τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και ειδικότερα στις χώρες των Βαλκανίων και της Κύπρου.

Σε συνεργασία με τον εργαστηριακό κλάδο του Κυπριακού Ομίλου εταιριών M.S.C. LATOUROS Investments Ltd, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωρούμε στη δημιουργία ενός νέου εργαστηριακού φορέα, την AGROLAB RDS Cyprus Ltd, με την AGROLAB RDS να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η λειτουργία της νέας εταιρίας ξεκίνησε ήδη από τις 02/01/2018.

Κινητήρια δύναμη για την ίδρυση της νέας αυτής εταιρείας αποτέλεσε η βαθιά πίστη των μετόχων της ότι, τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, οι κλάδοι της γεωργίας, της παραγωγής τροφίμων, της προστασίας του περιβάλλοντος, του τουρισμού, των ορυκτών και της παραγωγής φαρμακευτικών/παραφαρμακευτικών προϊόντων αποτελούν τους πλέον αναπτυξιακούς και υποσχόμενους κλάδους της οικονομίας.

Οραματιστήκαν και δημιούργησαν ένα νέο δυναμικό σχήμα, με δραστηριότητες εντός και εκτός Κύπρου. Ένα σχήμα με πολυάριθμο και απόλυτα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με τις πιο σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις 1.000τμ στην Βιομηχανική Περιοχή Λευκωσίας.

Η νέα εταιρία θα πορευτεί βασιζόμενη στις πάγιες αρχές της μητρικής, δηλαδή στην τεχνική επάρκεια, στην ποιότητα, στην ταχύτητα και στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών της.

Η βαθιά γνώση των κανόνων της ορθής και συνεπούς επιχειρηματικής πρακτικής που διαθέτουν οι Όμιλοι που συμμετέχουν, διασφαλίζει την επιτυχία της πρωτοβουλίας.

Πιστεύουμε ότι η προσθήκη της νέας δραστηριότητας στο «άρμα» της AGROLAB RDS θα δημιουργήσει συνέργειες με θετικά αποτελέσματα για τις ίδιες τις εταιρίες, για τους συνεργάτες τους, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησής τους.

REDESTOS

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας