Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021

Ποικιλίες σιτηρών 2021 από την Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ
Ποικιλίες σιτηρών 2021 από την Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
Η Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ παρουσιάζει τις Ποικιλίες Σιτηρών για το 2021. Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Φυλλάδιο των προϊόντων της, με τις ασύγκριτες αποδόσεις και την υψηλή ποιότητα για όλες τις ποικιλίες Σκληρού και Μαλακού Σιταριού και Κριθαριού!

 

Η Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ

► Συνεργάζεται με ερευνητικούς και σποροπαραγωγικούς οίκους από τους σημαντικότερους στην Ευρώπη, οι οποίοι αναπτύσσουν μεγάλα ιδιωτικά ερευνητικά προγράμματα βελτίωσης ποικιλιών σιτηρών και διαθέτει αποκλειστικά τις ποικιλίες τους στην Ελληνική αγορά.

► Αξιολογεί στις ελληνικές συνθήκες το νέο γενετικό υλικό για την προσαρμοστικότητα και την αποδοτικότητά του σε ευρύτερες γεωγραφικές περιοχές και διάφορες εδαφοκλιματικές συνθήκες.

► Επιλέγει μοντέρνες ποικιλίες σκληρού και μαλακού σιταριού και κριθαριού που συνδυάζουν άριστα αγρονομικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις στον παραγωγό, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουν τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και των καταναλωτών με τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά του παραγόμενου προϊόντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ 

COVER

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας