Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Το L.A.Travel μας πάει στην Αgra 2018, με μόνο από 99 €

L.A.Travel
Το L.A.Travel μας πάει στην Αgra 2018, με μόνο από 99 €

Η Farmacon σε συνεργασία με το L.A.Travel, σας προτείνει να επισκεφθείτε την 27η Διεθνή Έκθεση Agra 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο PLOVDIV, από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια περίοδο, η Φιλιππούπολη φιλοξενεί 4 εκθέσεις Αγροτεχνικού Ενδιαφέροντος, οι οποίες αναλυτικά είναι οι εξής:

Agra για αγροτικά προιόντα και μηχανήματα

ΒioAgra για βιολογικά προϊόντα

Foodtech για την τεχνολογία στα τρόφιμα

Vinaria για οτιδήποτε έχει σχέση με τον οίνο

Λίγα λόγια για την AGRA...

Η 26η Διεθνής Έκθεση AGRA 2018 διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο PLOVDIV, στη Φιλιππούπολη της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Βουλγαρίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι:

► Αγροτικός τομέας (αγροτικά μηχανήματα χωματουργικά, θεριστικά, σποράς τρακτέρ, ξηραντές, σιλό, εξοπλισμός διακίνησης αγροτικών προϊόντων, σπόροι και επεξεργασία, λιπάσματα, τεχνολογίες και εξοπλισμός, λιπάσματα, αρδευτικός εξοπλισμός και τεχνολογίες Συσκευασίας)

► Τομέας κτηνοτροφικών προϊόντων (εξοπλισμός, τεχνολογίες βελτίωσης και αναπαραγωγής ζώων και πουλερικών, κτηνιατρικά φάρμακα)

► Τομέας προϊόντων ιχθυολογίας ( αναπαραγωγή, τεχνολογίες, συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, θαλασσινά και βάρκες και πλοία για θαλάσσιο και ποταμίσιο ψάρεμα)

► Τομέας ανθοκομικής, κηπουρικής (άνθη και φυτά για κήπους και θερμοκήπια, έπιπλα και αξεσουάρ για κήπους, είδη ανθοκομικής, εξοπλισμός και εργαλεία.

logo 2017

Η Farmacon, σε συνεργασία με το L.A. TRAVEL σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επισκεφθείτε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των Βαλκανίων, μόνο από 99€ !!!

programma

1η μέρα - Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου: Αθήνα – Φιλιππούπολη (900 χλμ)

Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας μέσω του Προμαχώνα.

Με ενδιάμεσες στάσεις για επιβίβαση εκδρομέων φτάνουμε στα σύνορα περίπου στις 07.00 το πρωί όπου θα κάνουμε στάση στα freeshop για 30 λεπτά. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο για τη Φιλιππούπολη (Πλοβντιβ), διασχίζοντας ένα μεγάλο μέρους του οδικού δικτύου της Βουλγαρίας όπου θα συναντήσουμε πόλεις όπως το Σαντάνσκι, το Μπλαγκόεβγκραντ και το Σάμοκοβ.

Με ενδιάμεση στάση για φαγητό στο HappyGrill, παραδοσιακή αλυσίδα εστιατορίων της Βουλγαρίας, φτάνουμε στη Φιλιππούπολη κατά τις 14.00. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Το βράδυ υπάρχει προαιρετική έξοδος στο κέντρο για βόλτα-φαγητό ελεύθερα . Διανυκτέρευση.

2η μέρα - Σάββατο 24 Φεβρουαρίου: Επίσκεψη στην αγροτική έκθεση

Πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια μεταφορά με το λεωφορείο μας στο χώρο της Διεθνής Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων AGRA 2018. (Δείτε στην καρτέλα «Πληροφορίες» για την έκθεση).

Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση στο ξενοδοχείο ενώ το βράδυ υπάρχει προαιρετική έξοδος για φαγητό σε τοπικό Ελληνικό εστιατόριο με ζωντανή μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου: Φιλιππούπολη – Σόφια - ξενάγηση πόλης – επιστροφή στην Ελλάδα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και check out. Κατά τις 09.00 αναχώρηση με το λεωφορείο για τη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Άφιξη κατά τις 11.00 στη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. “Μεγαλώνει αλλά ποτέ δεν Γερνάει” είναι το μότο της πόλης, που από το 1879 είναι η πρωτεύουσα. Το κέντρο της Σόφιας είναι ένα εκλεκτικό μείγμα αρχιτεκτονικών στυλ, που αντιπροσωπεύονται από ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, τα οποία άφησαν στο πέρασμα τους οι Θράκες, οι Ρωμαίοι, οι Βυζαντινοί, οι Σλάβοι και οι Τούρκοι.

Στην περιήγησή μας θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Χτίστηκε προς τιμή των Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν, όταν το 1878 ο Ρωσικός στρατός ελευθέρωσε την Βουλγαρία από την Οθωμανική κυριαρχία και θεωρείται ως η καρδιά της πόλης.

Η εκκλησία ονομάστηκε από τον Αλέξανδρο Νέφσκι, ο οποίος πιστεύεται πως έσωσε την Ρωσία το 1240 από τα Σουηδικά στρατεύματα και την εποχή εκείνη τον θεωρούσαν προστάτη άγιο της οικογένειας του τσάρου. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της.

Το μεσημέρι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Ελλάδα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό - καφέ. Άφιξη το βράδυ κατά τις 20.00 στη Θεσσαλονίκη, στις 22.00 στη Λάρισα και κατά τις 03.00 μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του L.A. TRAVEL 

logo 2017

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας