Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις για την πληρωμή ενίσχυσης ολοκληρωμένης διαχείρισης στα ζαχαρότευτλα

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις για την πληρωμή ενίσχυσης ολοκληρωμένης διαχείρισης στα ζαχαρότευτλα

Ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://sugar.dikaiomata.gr/Sugar/ μπορούν να υποβάλουν οι τευτλοπαραγωγοί της χώρας από τις 27 Οκτωβρίου 2014 τις δηλώσεις τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την εφαρμογή του προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ζαχαρότευτλων.

opekepe gr logoΗ υποβολή των δηλώσεων είναι υποχρεωτική, προκειμένου οι παραγωγοί να λάβουν και τις προβλεπόμενες ενισχύσεις. Οι παραγωγοί θα πρέπει να υποβάλουν στις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας (ΔΑΟΚ) τις δηλώσεις τους, το συντομότερο δυνατό προκειμένου να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται χωρίς καθυστερήσεις. Μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκτυπώσουν τις δηλώσεις τους και να τις διαβιβάσουν πλήρως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες σε έντυπη μορφή, με τα συνυποβαλλόμενα παραστατικά, στις κατά τόπους ΔΑΟΚ.

Οι δικαιούχοι που έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να απευθυνθούν στα αντίστοιχα Περιφερειακά Γραφεία ή Νομαρχιακές Μονάδες του ΟΠΕΚΕΠΕ με την ταυτότητά τους, ενώ σε περίπτωση εκπροσώπησής τους, θα πρέπει οι εκπρόσωποι να έχουν την ταυτότητά τους και νόμιμη εξουσιοδότηση από το δικαιούχο.

Διευκρινίζεται ότι οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης στη ΔΑΟΚ Ορεστιάδας θα απευθύνονται στην ίδια υπηρεσία και όχι στον ΟΕΠΕΚΕ στην περίπτωση που έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για την υποβολή της δήλωσης εφαρμογής της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης.

diaxeirish paragwghs zaxaroteytlwn

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας