Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018

AGROLAB RDS: Εξαγορά του εργαστηρίου OLITECN

AGROLAB RDS: Εξαγορά του εργαστηρίου OLITECN

O Όμιλος Εργαστηρίων AGROLAB RDS συνεχίζοντας την αναπτυξιακή του πολιτική επεκτείνει τις δραστηριότητές του και ανακοινώνει την εξαγορά του Εργαστηρίου OLITECN.

Το χημικό Εργαστήριο της OLITECN είναι απολύτως εξειδικευμένο στον τομέα των αναλύσεων και του ελέγχου της ποιότητας του ελαιολάδου, των σπορέλαιων, των λιπαρών υλών, αλλά και των βιοκαυσίμων.

Είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ με το πρότυπο ISO/IEC 17025, καλύπτοντας όλες σχεδόν τις αναλύσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2568/91. Επιπλέον διαθέτει αναγνώριση από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (IOC) και από την Federation of Oils, Seeds and Fats Associations (FOSFA). 

Η νέα επένδυση θα δώσει την δυνατότητα στον Όμιλο Εργαστηρίων AGROLAB RDS να καλύψει πλήρως και άμεσα, με ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, τον συγκεκριμένο δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο αναλύσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

AGROLAB LOGO

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας