Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018

Στους Έλληνες παραγωγούς «συστήθηκε» η Corteva Agriscience™

Corteva Agriscience™ - Δελτίο Τύπου
Στους Έλληνες παραγωγούς «συστήθηκε» η Corteva Agriscience™

Στους Έλληνες παραγωγούς «συστήθηκε» η Corteva Agriscience™, η νέα εταιρεία, που φιλοδοξεί να ηγηθεί στον γεωργικό τομέα προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες, στο πνεύμα της σύγχρονης εποχής.

Σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, η εταιρεία παρουσίασε στους Έλληνες αγρότες, γεωπόνους, εμπόρους και επιχειρηματίες, τα καινοτόμα προϊόντα της και τις υπηρεσίες που θα είναι σε θέση να παρέχει, με στόχο να γίνει ένας ισχυρός σύμμαχος για τον Έλληνα παραγωγό.

Η Corteva Agriscience™ προέκυψε από τη συγχώνευση 3 διεθνών κολοσσών του κλάδου των αγροεφοδίων, της Dow Agrosciences, της DuPont Crop Protection και της DuPont Pioneer, ένα εγχείρημα-τομή στον αγροτικό τομέα.

Η «ολοκληρωμένη υποστήριξη» της Corteva Agriscience™ εστιάζει στην παροχή πλήρους σειράς σπόρων και προϊόντων φυτοπροστασίας σε παγκόσμιο επίπεδο και ταυτόχρονα προωθεί καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακής γεωργίας.

Επιπρόσθετα η εταιρεία αποτελεί και μία παγκόσμια δεξαμενή γνώσης, συσσωρευμένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας εργαζομένων, γεωπόνων και ειδικών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, καθοδηγώντας τον σύγχρονο Έλληνα αγρότη ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος της παραγωγής του.

Σε σχετική του δήλωση ο Country & Sales Manager για την Ελλάδα, Κύπρο και το Ισραήλ Γεράσιμος Νικολόπουλος  επισήμανε:

«Η παρουσία της Corteva Agriscience™ στον ελληνικό γεωργικό κλάδο αποτελεί ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τους Έλληνες αγρότες και γενικότερα τους επαγγελματίες της γεωργίας καθώς εγγυάται την ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους και τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων, προς όφελος των καταναλωτών. Αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και αφουγκραζόμενοι τις διεθνείς τάσεις, ανοίγουμε νέους δρόμους για την πρόοδο και την ανάπτυξη στους Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι αποτελούν έναν ισχυρό κρίκο στην οικονομία της χώρας».

Ο κ. Paolo Barbieri, Business Director Southern Europe τόνισε:

«Η Corteva Agriscience™ είναι προϊόν συγχώνευσης τριών επιχειρήσεων με βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης και αφοσίωσης σε γενιές αγροτών σε όλο τον κόσμο. Ανταποκρινόμενοι στη διεθνή αύξηση της ζήτησης για τροφή και δεσμευόμενοι από τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία και παρέχουμε πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις αποτελώντας μία διαχρονική και ασφαλή επιλογή για τον κάθε παραγωγό».

Corteva Agriscience Fact Sheet 2018 1

Corteva Agriscience Fact Sheet 2018 2

 

                                                                                                 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας