Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τη συνέντευξη του επικεφαλής της Compo Expert Hellas! (video)

Δείτε τη συνέντευξη του επικεφαλής της Compo Expert Hellas! (video)

 

Η COMPO GmbH & Co ιδρύθηκε το 1956 στο Münster της Γερμανίας με αρχικό αντικείμενο την εμπορία των πρώτων συσκευασμένων φυτοχωμάτων, COMPO SANA. Στις δεκαετίες που ακολούθησαν η Compo ως επιχειρηματικός τομέας της BASF αναπτύχθηκε στον τομέα των επαγγελματικών λιπασμάτων καθιερώνοντας πολλά και πετυχημένα εμπορικά ονόματα όπως τα Complesal, Blaukorn, NovaTec, Floranid, Basacote κ.ά.  Σήμερα η COMPO δραστηριοποιείται παγκοσμίως κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά των ειδικών, υψηλής τεχνολογίας, επαγγελματικών λιπασμάτων. Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της COMPO EXPERT αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

Ο κ. Μητσόπουλος Γεώργιος επικεφαλής της Compo Expert Hellas, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο www.farmacon.gr, μας εξηγεί τις νέες δράσεις της Compo στην Ελλάδα και αναλύει επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τάσεις της αγοράς και τον έλληνα γεωργό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βασικός στόχος της Compo είναι η ενδυνάμωσή της στην ελληνική αγορά μέσω στρατηγικών συνεργασιών, με το λανσάρισμα νέων προϊόντων και νέα φιλοσοφία θρέψης. Ο κ. Μητσόπουλος υποστηρίζει πως η αγορά λιπασμάτων έχει επηρεάσει τον έλληνα παραγωγό κάνοντάς τον πιο εξωστρεφή.

Μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους λόγους για να εμπιστευτείτε την Compo: Ποιότητα, καινοτομία, τεχνολογία, αξιοπιστία στα προϊόντα, τεχνική εκπαίδευση σε συνεργάτες και γεωργούς καθώς και μεγάλη γκάμα προϊόντων με ενσωματωμένες τεχνολογίες για όλες τις καλλιέργειες.

Ο επικεφαλής της Compo δίνει συμβουλές, αναφέρει κανόνες που πρέπει να τηρούνται από τους παραγωγούς κατά την επιλογή των προϊόντων θρέψης και ολοκληρώνει επισημαίνοντας πως η Farmacon αποτελεί το εχέγγυο επιτυχίας για το μέλλον του ελληνικού αγροδιατροφικού τομέα.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας